Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
kuşumu kendime nasıl alıştıra bilirim
kuşum benden kaçıyor ve elimi uzattığımda ısırıyor sizce ne yapmalıyım
shonick kuşun kaç aylık ve nezaman aldım bilgilerini iyice yazarsan cevaplaya bilirim....
kuş bana hediye geldi 3aylık dediler geleli 2 hafta oluyor
o zaman yarın 12de yemliklerini karnını doyuracak her şeyi al 6 gibi eline yem koy ve kafesten içeri elini uzat kuş aç olduğu için eline gelecektir elinden yerken sakın elinle ani hareket yapma parmaklarını ısırabilir biraz acıya bilir ama geçer fazla acımaz merak etme ama dediklerimi uygula ne eksik ne fazla aksatma 10-20 gün boyunca yap kuşun 4 aylıktan önce salma yani kuşunu aldığından 4 ay sonra salmaya başla bide o cici kuşunun resimlerini atta dişimi erkekmi bakalım he bide kuşun sana alışmadan sakın salma sana kolay gelsin bye bye.....:D
kuşum erkekde 4ay mı çıkarmıcam 20 günmü
4 AY :d:d:d
ne 4 ayı ya 4 ay kuş kafesde kalırsa çıldırır şimdinen saldırgan oldu zaten
anlamadın arkadaşım dört ay yaaş seanslarla salıcaksın oke:D:D:D
arkadaşlar muhabbet kuşumu alalı 2 hafta oldu hala bana alışamadı bence biraz büyük olduğundan internetten araştırdıklarıma göre 8,9 aylık elimi kafese soktuğumda kaçıyor ve hiç haraketli değil ben ise daha haraketli bir kuş istiyorum ben bu kuşu başkasna verip kendime yavru bir kuş alayım diyorum ama acıyorum ona çok tatlı ya da onun yanına bir dişi kuş mu alsam ama o zamanda dışarı karşı ilgi göstermiyor hep dişisiyle ilgileniyormuş sizce ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen .....
arkadaşlar muhabbet kuşumu alalı 2 hafta oldu hala bana alışamadı bence biraz büyük olduğundan internetten araştırdıklarıma göre 8,9 aylık elimi kafese soktuğumda kaçıyor ve hiç haraketli değil ben ise daha haraketli bir kuş istiyorum ben bu kuşu başkasna verip kendime yavru bir kuş alayım diyorum ama acıyorum ona çok tatlı ya da onun yanına bir dişi kuş mu alsam ama o zamanda dışarı karşı ilgi göstermiyor hep dişisiyle ilgileniyormuş sizce ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen .....