Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
MUHABBET KUŞLARI İÇİN EN BESİLİ EN BESLEYİCİ EN VİTAMİNLİ TARİF BURADA OKUYUNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!
malzemeler: -1adet kaynamış yumurta (çok az sabah kahvaltısından kalmış olabilir.)(yumurtayı soymayı unutma) -1 kase(derinlik fark etmez) -cicibebe(gramaj farkı yok az alırsan iyi olur çünkü bu tarifi haftada 1 kez yapacaksın) -havuç(kabuğu soyulmuş ve iyi yıkanmış olmalı) -beyaz peynir(unutma senin sevdiğin peyniri kuşta sever ben ezine tavsiye ederim tulum yemez kalır ziyan olur) -1adet yemlik -1tane rende -biraz yeşillik(isteğe bağlı) yapılışı: çok az yapacaksın o yüzden fazla malzemeye gerek yok: 1.adım)1kase al içine cicibebeleri ufalayarak koy(iyi ufala yoksa kuşun boğazına kaçar ve ölür) 2.adım)kaynamış ve sulu olmayan yumurtanın (özellikle sarısı iyi pişmiş olacak şekilde)hafifçe ufalayarak kaseye koy. 3.adım)havucu iyice yıkayıp soyduktan sonra rendele ve kaseye koy 4.adım)beyaz peyniri iyice ufala(etraf ve ellerin biraz kirlenebilir)ve tabağa koy 5.adım)yeşilliği küçük parçalara böl(çok küçük olsun normal yeşillik gibi yemiyecek çünkü allah korusun boğazında kalır)ve yemliğe koy yemliği kafesin içindeki kuşun ençok durduğu yere koy ve 2,30-3 saat sonra al çünkü yumurtanın sarısı bayatlarsa kuşta onu yerse zehirlenir ama beklet biraz istersen içine çok çok az yem koyarsan biraz tadına bakar ilk yapışında fazla yemez o yüzden malzemeleri az kullan
YORUM BIRAKA BİLİRSİNİZ VE LÜTFEN BIRAKIN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ VE KUŞUN NE TEPKİLER VERDİĞİNİ YAZIN ÖĞRENİYİM DE EĞİTMENİME SÖYLİYİM O DA DEĞİŞİKLİKLER YAPSIN KUŞUNUZA BİR ŞEY OLAMA İHTİMALİ %0.00000000001 İHTİMAL AMA TARİFTE BİR HATA YAPARSANIZ MESELA YUMURTANIN SARISINI FAZLA BÜYÜK PARÇA OLURSA KARIŞMAM.....::D:D:D:D:D:D:D AMA OYLE BİSEY OLMAZ OLMA İHTİMALİ %00000.0000000000000000000000000005 KOLAY GELSİN......
arkadaşlar 15 adet veterinerde tarifi sordum farklı illerde ilçelerde ve onayladılar risk çok az %bir milyonda 1
Alp senin yaşın kaç ?
nie sordun 40 niçin???
bunu okuyun millet harika bir konu ben bunu 18.defa yapıyorum ve hasta kuşum üzerinde 1.haftadan büyük gelişme gösterdi...
evet kuşum şu anda ip iyi