Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
yeni muhabbet yarularımı satıyorm
yeni yuvadan çıkan muhabbettim kuşumun yavrularını satıyorum yozgatta oturuyorum almak isteyenler arkadaslara duyrulur [email protected] ekleyin konusalım selammmmm
yeni üyesin ama bu sitenin ilanlar bölümü var kardeş oraya yaz
fiat ne acaba arkadaş.bide aaalpkuşcu arkadaş sen bu sitedeki konumun ne acaba. her işe karişiyonda
25 tl arkadasımmm
ilhan ben arkadaşlara söylediklerim şunu içeriyor:kuş forumunun ilanlar bölümüne yazarsan daha etkili sonuç alırsın demek istiyorum......
alpkuscu her salataya maydanoz olmamanı öneririm. Mesajlarına ve cevaplarına bakılırsa senin yaşın henüz hayli küçük. Güzel kardeşim kişi sanal alemde dilediği gibi hareket edeceğini sanır ama yanıldığını çok sonra anlar. Sen büyüklerinin yanında da böyle patavatsızca her konuda konuşurmusun? Yoksa burda seni kimse tanımadığı için mi bu kadar rahatsın ? Bir tane yönetici de görmüyormu bu dengesiz durumu anlayamadım gitti ?
yahu sen kendi yaşına bak ben 40 yaşında adamım be ne çocuğu saçmalama mesajlarımsa acemilere daha iyi bir şekilde yardımcı olmak için böyle siz işin sırrını bilmiyorsun ben çocukken ailemde annem ve babam öğretmendi ve oradan yanıtların nasıl olunca nasıl öğrenildiğni öğrendim ben o yüzden sen ilk önce kendi yaşına başına bak....