Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

FİZAN-CÜCE KOŞİN-DEVKOŞİN-BRAHMA-HABEŞ VE FRİZZLE TAVUK VE HOROZLARI SATILIK

yukarda saydıgım cinslerin ortalama 7 aylık yarkalarından hem tavuk hemde horoz vardır adet fiyatı 25tldir toplu alımlar için fiyat isteyiniz.teslim yeri istanbuldur 0531 310 12 55 msn:[email protected]

img

tavukcu

16 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

brahma kactane bde son fıyat ne dıon

img

olcayto_65

16 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

FRİZZLE TAVUK 1 çift lazım fiyat ne kadar bide kahramanmaraşdayım ben siz hangi ildesiniz 506 685 06 00 irtibata geçerseniz sevinirim

img

46km46

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güvenilir referans verirseniz hepsini alırım.tel;05325134049 telefonda görüşelim.

img

bartuğ

15 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili olcayto:brahma ve dev cochin 2 aylık şeklinde toptan 10 tl. sevgili 46km46:frizzle büyük boy 3 adet kaldı 2 tavuk 1 horoz 3ü son 60tldir yerinden teslim fiyatı. son olarak bartuğ bey:gunluk ortalama 120 adet ile 300 adet arası civciv çıkımı alıyoruz şuan ve yarka olarakta 700 civarı karışık var elimde hepsini almanız zor olabilir fakat lazım oldukça ihtiyacınız olanı alabilirsiniz.birde toplu alımlarda veya parakendede muşterinin gelip yerinden almasını istiyorum secipte alma sansınız vardır veyahutta istanbulda oturan güvendiğiniz biri gelip bakıp alabilir.referans olarakta eminönü faik bey(eminönu kus-der başkanı) tlf:0537-216-05-68 eminönüne cins tavuk-ördek vss gibi hayvanları yaz kış ben temin ediyorum.. herkese rastgele arkadaşlar bereketli günler dilerim.

img

tavukcu

ÖZEL MESAJ

merhaba,çarşamba günü telle görüşmüştük.sana mail attım msn ne onları inceledin mi hatırlatayım dedim..selamlar

img

lizboon

15 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Lizboon merhaba:isminiz fezail beymiydi?mailinizi aldım pazartesi yüklü miktarda anaç çıkartmayı düşünüyorum fiyatları tabiki biraz farklı olacak ama yumurtlar durumda tamamı.yaklaşık 9 cins anaç çıkışım olacak ve sizi arayacağım.buarada bursaya araba işinide ayarladım çalı-çekirge ve hacımaşlıya sorunsuz şekilde gönderdim buhafta fizanlardan.Sizede aynı şekilde yollayacağım.pazartesi görüşmek üzere iyi gunler selamlar

img

tavukcu

ÖZEL MESAJ

iyi akşamlar elinizde habeş horoz varsa alabilirim hatta habeş çift alabilirm

img

mesut_e

17 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm tavukcu nasıp olursa subatın 20sınde ıstanbula gıccem sana nasıl ulasırım tesekur ederım

img

olcayto_65

16 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar bir kaç cins almayı düşünüyorum,gönderim işini nasıl yapabiliriz ve cinslerin civciv fiyatları ne kadardır. teşekkürler.

img

özsoy

15 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ