Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

2 tahta 2 de tel kafes satılık - 3.sayfa

2 tahta kafesim telleride tahtadan 2 ay kadar saka baktım şuan baoşta ve tertemiz hiç bi sorun eskime yok..2 tanede kanarya derneğinden gecen ay aldığım sağlam tel türk malı tertemiz ve sorunsuz çizik paslanma kesinlikle yok kanarya kafesim satlık..toptan veya tek tek de verebilirim..

Ulan ejdadı sikişmiş pezevenk neden küfür ediyorsun tüfeklerde götüne girsin senin ben istanbul üniversitesinde siyasalda okuyorum amcaoğlun kim yalancı pezevenk o ilanda sensin utanmadan amcaoğlu diyosun yaz amcaoğlu numaranı senin numaran var zaten piç kurusu madem sende kuş satıyosun neden milletle dalga geçiyorsun şerefini siktimin karaktersizi yaşın kaç pezevenk çocuk gibi dalga yapıp 3-5 tane nick açıyosun kansız şerefsiz biz adam gibi yazıyoruz sen şerefsizlik yapıyosun şerefsiz it totoşta godoşda sensin 3 paralık it senin amcaoğlu filanmı beni korkutacak ejdadın gelsin piçinoğlu ben buraya mardinden geldim okumaya sen buraya küfür yazınca ben korkucammı şerefsiz hergün okulda senin gibi 100 tane piçle mücadele ediyoruz sen 1 kafes 1 kuş satıcan diye bana küfürmü edicen amcık ağızlı yavşak kansız pezevenk bu şerefsizle ticaret filan yapmayın 3-5 tane nick açıyor biryerden paranızı alıyor bir yarden dalga geçiyor sen kaşın itoğlu it adam korkutacan sen öylemi şerefsiz pezevenk