Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Mınık

Merhaba kediciler. Mınık hayatıma 2002 kasım ayında katıldı, yarabbim o ne güzellikti öyle.1 aylıken kardeşim petshop''tan almış, benimle tanştıgında tahmınen 3,5-4 aylıktı.Önceleri beni evde istemedi, her sabah uyandıgımda esyalarımı kapının önünde buluyordum sonra veterınerımızın tavsiyeleriyle birbirimize öyle alıştı ki hergece beraber uyuyor beraber uyanıyorduk. Öyle bir bağdı ki ben onun annesi o benim biricik şımarık oğlumdu...........Mınık''ımı anlatmakla bitiremem her kedisever gibi 4 agustos gecesi O''nu kaybettik, hayatta ilk defa sevdiğim bir varlığı yitirdim,oglişim artık yoktu,sabahları migrenim tutmasın diye aynı saatte kurulmuş saat gibi beni yalayarak uyandıran kedelozum yoktu. Su anda bile gözyaslarımdan ekranı göremiyorum. Çok hazin bir sonla noktalandı aşkımız........ Duygularımı O''na olan aşkımı sizlerle paylaşmak istedim, yokluğuna alışmak cok zor olacak şimdi ise imkansız geliyor.Tavsiyesi olan varmı? (lütfen başka kedi önermeyim O''na aşkımıza ihanet edemem )

img

ebmin

19 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar lütfen yazacak birşeyiniz yokmu? Yoksa sizde ''''''aman kedi ölmüş işte insanlar ölüyor '''''''' diye düşünenlerdenmisiniz

img

ebmin

ÖZEL MESAJ

Çok üzüldüm başın sağolsun. Umarım yokluğunu yenebilirsin...

img

dkemahli

20 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sağol dkemahli, kabullenmek çok zor henüz o gücü kendimde bulamıyorum, umarım gittiği yerde mutludur

img

ebmin

ÖZEL MESAJ

evet inşallah gittiği yerde mutludur,onu çok özlüyorsunuzdur mutlaka ama onunla geçirdiğiniz güzel anıları düşünün ve biraz mutlu olmaya çalışın,şimdi o bir melek belkide... başınız sağolsun............

img

şilacık

20 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ