Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

satılık kuluçka makinası

daha yeni aldığım kuluçka makinesini ürettiğim hayvanlar için yer sıkıntısı çektiğimden dolayı satıyorum.ilgilenecek vakitte bulamıyorum.makine VGS MİX 9 250 tl ye satıyorum.almak isteyen arkadaşlar [email protected] adresine mesaj bıraksın.devamlı net e giremediğimden cevap vermekte geç kalabilirim.kargo alıcıya aittir.

img

zeynel35

15 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar; ilanıma cevap yazan bazı arkadaşlara nete giremediğimden cevap veremedim.makineye talip olan arkadaşlar tel:0538 640 64 13 nolu telefondan bana ulaşabilirler.makine 2 yıl garantili idi ve 14 may daha garantisi var.tavuk 60 bıldırcın 150-180 yumurta kapasiteli.her kanatlının yumurtasını çıkarabilir.sadece fişi takamnız yeterli,kullanımı çok basit.makine siyah renkte,çevirmesi otomatik olmadığından sabah ve akşam yumutaları avuç içi ile çevirmeniz gerekir.makineyi almak isteyen arkadaşlar telefon ile ulaşabilirler.telno:0538 640 64 13 saygılar...

img

zeynel35

ÖZEL MESAJ

zaten vgs de 250 satıyor sıfırını arkadaşım kullanılmış yani daha güzel bir fiyat yazarsan alabilirim

img

46km46

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

VGS mix-9 kuluçka makinelerini 350 TL`ye satıyor.

img

wahshi

19 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kemal ben 250 ye aldım kendi açımdan sordum zaten sen her zaman bana muhalefettin burdada mı beni buldun yine muhalefet olacak

img

46km46

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yeni tix-9 360 tl şeffaf camlı 2 yıl garintili gecen yıl mix-9 250 tl satıyordular ama kapakları şeffaf degil ve halen gecerli olabilir madem burda satış yapacaksanız makul olması lazım

arkadaşlar ben makineyi 2009 ağustos ayında aldım ve pazarlık payı olarak fiyatı verdim.arayan arkadaşlarada söyledim.vgs daha önce kampanya dahilinde bana 250 tl ye vermişti.makine çok az kullanılmıştı.vgs 300-350 tl satıyormuş şu an arayan arkadaşlardan bazıları öyle dedi.ben kanatlıları yerim uygun olmadıgından başka bir hayvan türü beslemek için elden çıkardım ve makineyi takas etmeği düşünüyordum.zonguldaktan bir arkadaş tavşanla takas etmeyi teklif ettim ancak kargodan dolayı satın alma yoluna girdi.fiyatta anlaştık ve makineyi gönderdim.ben çok sevdiğim kanatlılarıma layıkı ile bakamadığımı düşündüyümden sattım.inşallah alan arkadaş hayrını görür.izmir e yakın yerlerde y.zellanda tavşanı satan varsa mail atsın.bundan sonra sitemize tavşan bölümünden devam edeceğim.inşallah ilerde yerim müsait olursa bir daha kanatlı beslemeye başlarım.şimdilik akvaryumum,tavşanlarım ve yeni alacagım kanaryalarımla kaldım.

img

zeynel35

ÖZEL MESAJ

tavşanların hayırlı olsun kardeş bir zamanlar cok bagımlıydım ama aşırı cogalıyorlar komşuların bahcelerinden cıkmaya başlıyınca sattım kestim hediye ettim bitiirdim hayılı olsun

zeynel arkadaşımdan makinayı ben aldım yarın ilk yumurtalarımı koyacam hayırlısı bakalım inşallah bol çıkım olur

img

ismailseven67

15 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ