Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
kuşlarım anlaşıyor ama dişi çiftleşmeye yanaşmıyor
erkek 2 yaşında; dişi ise 1,5 yaşında.erkek dişiyi sürekli yemliyor.birbirlerini kaşıyorlar.yuvalığa sürekli girip çıkıp oynuyorlar.dişi aşırı derecede kemik tüketiyor.fakat erkek çiftleşmek için ayağını dişinin üstüne attığı an dişi gagalıyor.dişinin ceresi kahverengi veya pembe rengi henüz almamış.sorun ne olabilir? ne yaopabilirim arkadaşlar? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
arkadaşım aynı sorun bendede var.bi gelişme oldumu.hala yumurta yokmu.dişi kaç gündür yumurtalığa girip çıkıyor.
olabilir yanıtladım okuyabilirsiniz...
kardeş dişi bir aya yakın oldu yuvaya girip çıkıyor.çiftleştiklerini hiç görmedim.
olabilir senin bakmadığın bir zamanda olup biter en fazla 10 dk sürer
alpkuşçu877, iki saaat yapacak halleri yokya. 2 aydan fazladır budurumda.doğru dürüst yorum yazacaksan yaz. ne olan dalga geçer gibi
yavrulupa kum weya talaş weya hayvan kendi bişeyler yapmışmı eğer haywan folluğun tavanını weya başka yerini kemirip yuwa yapmışsa kesin yumutlayacaktır biraz sabret kardeş benim inşallah en kısa zamanda yumurtlar
ewt yumurtlar o folluğu filan kemirmişse
maviş12 saol kardeş ilgilendigin için
ne demek kardeş sende sağol folluğu kendi kemirmezse sen talaş veya kum koy kardeş iyi şanslar