Ücretsiz Köpek Verenler

ÜCRETSİZ 4 AYLIK HUSKY
4 AYLIK DİŞİ SİBİRYA KURDUMA ÜCRETSİZ İYİ BAKABİLECEK BİR SAHİP ARIYORUM.LÜTEN TELEFON ARACILIĞI İLE İRTİBAT KURUNUZ BANA 🔒 Üyelere Özel ULASABİLİRSİNİZ.

Ben yavrunuza talibim izmir karşıyakada oturmaktayım evimizin bahçesi ve geniş bi çatısı var kendimize ait ama ben alacağım yavruyu eğitmek ve odamda büyütmek uzun yıllar dostum olmasını istiyorum bu yavruyu bana gönderirseniz kargo masraflarını ben karşılarım iletişime geçerseniz çok sevinirim msn:🔒 Üyelere Özel nofear_35_[at]🔒 Üyelere Özel

antalyadayım 400 metre karelik bahçem var ilgilenirseniz akif07(et)🔒 Üyelere Özel

balıkesirde oturmaktayım evimizin bahçesi 2 dönüm büyüklüğündedir yani onun rahatlığı ve gezineceği alan için müsait 🔒 Üyelere Özel sercan

ben izmirdeyim uşakta çifliğim var köpeğinize sıcak bir yuva vermek istiyorum 🔒 Üyelere Özel

Ankara`da oturuyorum evim bahçeli ama ben evimde bakmak isterim 1 ay önce goldenım vardı fakat kardeşime göndermek zorunda kaldım.Yemi tasması hala durmakta köpeğinizin emin ellerde olduğunu garanti edebilirim istediğiniz zaman da gelip görebilirsiniz

merhaba ben izmirdeyim hangi şehirde oldugunuzu yazarmısınız ege bölgesindeyseniz bhçeli evim var almak istiyorum

ücretsiz alıp ticari amac gütmek isteyenlerin olduğunu anladım ve belli birseyler verilden kolay sahip olunan hersey kıymetsiz değersiz oluyor onun icin ücretsiz vermekten vazgectim 150 tl karsılığında sahiplendiricem.tekirdağ corludayız

Yanıtlamak için giriş yapın