Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Kangal yavrum çok ısırıyor

Kalıcı dişleri çıkmaya başlayan kangalım kolumu, adeta dişlerini bilemek için kullanıyor. Bazen derimi yırttığı da oluyor. Düzenli kemik veriyorum, oyuncak kemik de veriyorum, beni ısırmaması için ne yapmam gerekir?

img

efe12

19 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili efe benimde disi bir alman kurdum var. Senin derdin ile ayni derde sahibim. Ancak ne caba gosterdim isem vazgeciremedim. Ne olursa olsun ellerimi kemirmekten aldigi zevki hic bir oyuncak vermedi. Sanırım bu yasi ilerledikce gececek ve azalacak. Bu sure icerisinde elini ne zaman isirirsa azarlamanda fayda var. Ancak dozajini iyi ayarlaman lazim. Sonucta o daha bebek ve azardan cokbir sey anlamaz. Bunu icgudusel olarak yapiyor.

img

tartus

19 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pardon ! söylemeye unuttum :köpeğinize kalın lastikten yapılmış oyuncak hiç verdinizmi ? hayır ise deneyın,hani çocukların oynadığı lastik ayıcıklar,tavşanlar v.s. bizimki onu yanından hic ayırmıyor,surekli kemiryor. sizin köpeğinizin anladığım kadar dişleri değişti,diş etlerinde kaşınma olabilir,bi deneyin... Saygılar. :)

Önerileriniz için teşekkür ederim. En kısa zamanda uygulayacağım.

img

efe12

19 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya arkadaşlar bence bu sorunu hemen bu konuda uzman birine danışın çünkü benimde aynı şekil bi sorunum vardı köpeğimin yaşı ilerleyince bırakır diye pek bu olayı üstelemedim ama alışkanlık yapmış sanırım oyüzden 13 aylıkken bile elimi kemirmeye çalısıyordu!yaşıda ilerledikçe şiiddetide arttı en sonunda profesyonel yardım aldım şimdi 4 yaşında olmasına ve profesyonel eğitim almasına ragmen arada bir elimi kemirmeye calışıyor ve canımı çok yakıyor!:)oyüzden bence hemen bi uzmana danışın daha sonra başınıza daha büyük sorunlar açılabilir özellikle bu hareketi her gördüğü kişiye yapmaya çalışıyorsa!!!:))))

img

iliminate186

19 yıl 8 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya arkadaşlar, anlayamadım !!! bu konuda 2defa açıklama yaptım,nerdeyse bir defter sayfası büyüklüğünde,ama yayınlanmamış, e-mail adresinizi verin,oraya yazmak en mantıklısı ...