anne ve diğer kardeşlerinin masrafları arttığı için
2 adet dişi pitbull yavrularını sahiplendirmek istiyorum.
ücretsiz.
ben yavrulara talibin uygun olursa görüşelim 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
merhabalar yavrularınıza ben iyi bakabilirim numaram 🔒 Üyelere Özel benimde 1 dişi 1 erkek alman kurdum vardı. yaşlandılar şimdi yeni yavru bakmak istiyorum. lütfen..
Merhabalar . Yavrulardan Bırıne Talibim Eger Sahiplendırılmedılerse Geniş Evim Ve 70m2 bahçem var En iyi Sekilde Yavrunuza Bakabılırım . Iletısım Kurarsanız Sevınırım
Msn : 🔒 Üyelere Özel
Tel : 🔒 Üyelere Özel
dostum ben de sahiplenebilirim.bahçeli evim var.düşünürsen çağrı at.ben sana dönerim 🔒 Üyelere Özel
merhaba ankaradayım ikisinide alabilirim 🔒 Üyelere Özel bahceli gecekonduda yaşıyorum iyi bakarım
köpeklerle arma iyi daha önce sibrya kurdu ve tiger besLedim o yüzden köpeklerle aram ii ve hayvanlarımın hepsi yası dolduğu icin öldü kendime bir dost olabilecek köpekler arıyorm ikişsinide alabilirim maksart ayrılmasınlar
Ben alabilirim 2 sinide alabilirim 1 inide yerin nerdeyse ben gelir alırım ama istanbuldaysan msn ekle ordan görüşelim
🔒 Üyelere Özel
öerhaba ben ikisinide alabilirim isterseniz bahçeli evim var izmirde uygunsa görüşelim
🔒 Üyelere Özel
eğer görüştüğümüzde sizin içinde uygun olursa ben kızlarınızdan birine talibim irtibat için 🔒 Üyelere Özel