Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

2 senelik ,1 i 3 keneset-iri,1 i elle kavga ediyor.

2 şer senelik biri bol şakşaklı öten güzel taneli ötümlü ve elle kavga eden harika kostümlü .250tl. Biri 3 kenesetli yine 2 senelik iri.150tl Biri düz 2 senelik 100tl. 3 tane harika hiç eşe atamadığım ancak tecrübeme göre 100 de 90 eş yapacak sakalar. Kuşlar tamamen kanaryalara odaklanacağım için faydalanacak olan canı gönülden kaçırmasın derim normalde bana teşekkür edeceğinize eminim.Ötervaziyetteler. 0536 25858 85 İzle..... http://img192.imageshack.us/img192/1560/sakael.mp4

img

kuşadam

17 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok insancıl elle oyun oynayan ,kavga eden kuşum verilmiştir.Uzun seneler güle güle besleyip hayırlı olması dileğimle...... Şu an kalanlar Tokmak gibi Çok iri ,abartısız Major gibi bu senenin(kasım) ancak ayaklar neredeyse beyazladı Kostüm gaga çok güzel. 250 tl 1 tane 2 senelik iri tam eş yapacak ^3 Kenesetli 1 e 2(malesef vasıfsız kanaryam yada dişi sakam olmadığı için eşe kullanamadım) 150 tl 1 tane de düz Kasım 2 senelik yine tam eşe gelecek ve tam beslenecek 100 tl. Çok samimi olarak Kuşlarımı yer sıkıntısından ve kendime sadece dinlemek için 1 tane çok harika öten 1 kuş ayırdığımdan vereceğim altları çok güzel ve öter durumda.Normalde kuş ticareti yapmıyorum. tamamıyle yer sıkıntısı ve sadece Kanaryalar üzerine yoğunlaştığımdan vermek durumundayım. Alacak arkadaşların memnun kalacağına eminim. irtibat. 0 536 2585885

img

kuşadam

17 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ