Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

folluk

merhaba benim 4 çift kuşum war üç tanesinde sorun yok dün yeni çift muhabbet kuşu aldım kuşları çiftliğe götürdüğümd follukta yumurta wardı nezaman yumurladığını bilmiyorum yer değiştiği için yumurtaya zarar werirmi birde dişi folluğa giriyo 1,2 dk sonra çıkıyo o yumurtanın üstüne otururmu şimdiden teşekürler

img

maviş12

15 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar biraz acele edermisiniz cewap werebilcek kimse yokmu

img

maviş12

ÖZEL MESAJ

yumurtanın üzerine oturur derim ben yer değiştirmemeni öneririm yavrular için değil kuşlar için (kalıcı olarak değişme geçici(2-3 gün)olarak değiştir)

nasıl kalıcı 2,3 gün anlamadım aldığımdan beri aynı yerinde değiştirmedim 1 yumurta var hem kuşlar için hemde yumurta için ne yapmalıyım bide daha yumurtlarmı

img

maviş12

ÖZEL MESAJ

he sen kafesin yerini değiş medinmi yumurtanın üzerine oturur merak etme kanki ama kısa süre oturuyor tabi..

petshoptan ewe getirdim yerdeğişikliği o ya folluğa giriyor ama en fazla 1 dk felan durup çıkıo ne olucak :(

img

maviş12

ÖZEL MESAJ

yumurta olduğuna eminsin değilmi???

yüzde birmilyon yumurta petshopa sordum yumurtayı al dedi bide erkekle dişi bazaman birbirlerini gagalıolar petshopta çiftleşmek için öle yapıolar dedi doğrumu

img

maviş12

ÖZEL MESAJ

maviş12 kuşlar yeni gelmiş haliyle dişi tedirgin tabiki girpi çıkcak yuvaya kendini güvende hissedene kadar.sen rahatsız etme büyük ihtimal yatar yumurtaların üzerine.saygılar.aalpkuşcu sen sanırım hiç kuş beslememişin.lütfen milletle dalga geçer gibi cevablar verme.ne o öle yumrta olduğuna eminmisin diye sormuşun.komik oluyorsun sus artık.

img

ilhanpolat

16 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sağol

img

maviş12

ÖZEL MESAJ