Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
bu sitenin sahibi yokmu
arkadaşlar bu sitenin sahibi yokmu ya.son 12 aydır aalpkuşcu nickli bi çocuk türedi takip edin her konuya atlıyo her konuya bilincli bilincsiz dalga geçer gibi yorum yapıyo.aaa yeter ama artık bu durum böle devam edecekse bidaha bu siteye girmeyeceğim.lütfen bi yönetici bu duruma bi göz atsın.
ne gibi arkadaşım hayvanat bahçesinde kuşlara bakıyordum emekliyim ve orada olup bitenleri biliyorum ve elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum bunda bir zarar varmıki? sende bana taktın yahu kardeşim....
Arkadaşlar kusura bakmayın bu sitenin sahibi yok ise ilhanpolat nikli arkadaşımın dediği gibi birdaha girmeyelim olur biter ama gerçek olan birşey varsa oda aalpkuscu 887 denilen adamın kendini yönetici zannedip herşeye sazan gibi atlayıp olur olmaza bilip bilmeden cevap verip insanları bu siteden kaçırıyor yönetici arkadaşlarımı uyarıyorum hiç kimse kusura bakmasın burada kimse kimseyi tanımıyor hiç kimsede durduk yere insanları suçlamıyor.saygılar
bi kere ben burada kendimi yönetici zanletmiyorum kendimi yönetici zannetsemdavranışlarım çok farklı olurdu...