Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
YUMURTALIK CİVCİVLER ATAK ATAKS LİGORİN VE ATABEYLER
ister yumurta işi yapmak isteyenlere isterse hobicilere adette sınır yoktur toplu alımlarda kapıya kadar teslimat yapılır.ister hepsi dişi isterseniz karışık şekilde alabilirsiniz.. tane adeti dişiler 2.5tl karışık olanlar 2 tldir. 0531 310 12 55 istanbul
Selamlar Ali kardesim Dişi garantisi verirsen ve geçerken bırakabilirsen 40-50 adet almak isterim
merhaba kemal abi kusura bakma mesajını geç gördüm.pazar veya pazartesi musait olursan telefon açayım kaç adet istersen bağcılara teslim edeyim.selamlar
Selam ali yalova civarına yolun düşermi yakında, kendim için 10-15 tane almak isterimde ,bu arada yakında sana herhalde 300 adet sipariş vericez arkadaşlara lazım.Birde susex ve playmut cinsi günlük civciv istiyorlar ,elinde varmı varsa ne kadar. görüşmek üzere...
:)abi merhaba yalovaya selamlar.elimde her cins var nezaman istersen yalovaya yine aynı otobus firması ile abim yollayabilirim.saygılar sunuyorum ins bu ay gelmek istiyorum yalovaya misafiriniz olarak:)görüşmek üzere
slm ali gel misafir edeyim seni. bu arada ne cinsler var elinde ve kaç aylıklar
slm döllü yumurta satısı yapıyormusunuz. yuklu alım yapmayı düşünüyorum selamlar
evet döllü yumurta satışı var bu ırkların yumurtaları 0.75krş tur.selamlar
kardes 50 adet sussex yumurtası lazım..yardımcı olurmusun?fıyat olarakta ne olur?döllülük oranı nedir?
mrb alii ben fezail senden bir bilgi istiyorum enazından.yani gerekeni anlatabildim heralde..sana hayırlı işler