Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
muhabbet kuşu (yardım edin)
benim 2 tane muhabbet kuşum var yanlarına iki tane daha koymak istiyorum kafesim normal boydan çok az bişe daha büyük koysam bir sorun olurmu üremelerinde falan (lütfen yardım edin)
Kafesin Normal Boydan Biraz Büyükse Ve Bir Çift Daha Eklemek İstiyorsan Olabilir Diye Düşünüyorum Ama Kafesi Büyütmende Yarar Var.
kafesi büyütme imkanım yok şimdiki kafesimde yaşarlarsa almayı düşünüyorum ama üremelerinde bir sıkıntı veya aralarında bir kavga olmasından korkuyorum cevaplarınızı bekliyorum
Alabilirsin Ama Kafesini Büyütmeni Öneririm Birde Üreme Yapacaklarsa Kafesi Büyütmelisin..
lütfen teretdütlü konuşmayın ya al de ya da alma birini seç :) önemli çünkü.birde sana sorum olacak sen bir kafeste 4 tane baktın mı ona göre cevap ver:) şimdiden teşekkürler
bu kuşların yapısına göre değişir kimi kuşlar aynı kafeste yuvada yumurta varken dişi kuş yatıyoken saldırıyada geçebilir kafesin dar olması herzaman handikaptır bunuda unutma bence koyma aynı kafese bi kafes daha al iksinede tak yuvaları
ikinci kafesi alamam.o zaman yine iki tane dursun kuşlar
hazır forum açılmışken birde soru sorayım benim mavi muhabbet kuşumun cinsiyetinde teretdüt içindeyim burun deliklerinin yanı beyaz o beyaz olan kısmın yanlarıda açık mavi bu erkek mi yoksa dişimi ya da kısır bi kuşmu cevaplarınızı bekliyorum
kuşun resmini çekmelisin buraya koy anlayalım cinsiyetini ayrıca hiç bi kuşun tipine bakıpta kısır olup olmadığı anlaşılmaz onu anlamak için kesin çiftleştiğini görmek gerekir
peki buraya nasıl resim koyacam