Hepsievcil

Kuş Forumları > Ücretsiz Kuş Verenler

Mesaj Ekle

alıştırmak ve konuşturmak için yuvadan hollanda muhabbet (RESİMLİ) - 3.sayfa

İYİ GÜNLER EVİMDE HOBİ OLARAK BESLEDİĞİM BİRİNCİ SINIF MUHABBET KUŞU YAVRULARIMI EVİNDE ALIŞTIRMAK İSTEYENLERE VEREBİLİRİM. BİDE YUVADAN OLDUĞU İÇİN ALIŞTIRMAK VE KONUŞTURMAK ÇOK KOLAY OLUYOR. KUŞLARIN HEPSİ BİLEZİKLİDİR. YER AVCILAR-İST, KUŞLAR ELDEN TESLİMDİR. TEL 0212 593 91 36 FİYAT: 25 TL`DİR

img

reni

15 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet var. 6 aylık tek erkek

img

reni

ÖZEL MESAJ

rengi ne renk ve fiyatı ne kadar ve ele geliyormu

img

brink

15 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaş, 8 aylık kuş eğer yavrulukta alıştırılmadıysa ele kesinlikle gelmez bizde üretimhanemizde yavruyu eğitmek için uğraşamayız. ayrıca sende bir çelişki var hem 6-8 aylık kuş istiyorsun, sonrada ele aışıkmı diyosun. alıştırmak istiyorsan yavru alırsın, veyada hazır alışmış kuş arıyorum dersin, ama 6-8 aylık kuş arıyorum diyorsun sonrada ele geliyomu diye soruyorsun.kuşu eşe atmıycaksan niçin 6-8 aylık arıyorsun????

img

reni

ÖZEL MESAJ

kuşu eşe atacam ama o kuş evcil şimdi evcil olmayan alıpta en azındna biraz evcil yapmaya uğraşmak istemiyorum evcil olmayan kuş alıpta kafese bile elimi soktuğumda etrafa kaçan kuşu ne yapayım sonra o evcil kuşuda mahveder dişi 5 aylık oldu o yüzden 6-8 aylık arası ve evcil arıyorum

img

brink

15 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

ykmz

18 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bİr yaş civarında dişi bir kuşum var yanına eş arıorum aldığı kuşların yaşı küçük olduğundan uyum sağlayamadılar,elinizde 8-12 aylık erkek ve eşsiz kuş varsa mutlaka almak isterim yardımcı olursanız sevnırım, e-mail adresim [email protected]

img

cemsem2203

14 yıl 10 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet aradığınız özellikte kuşlar mevcut 8-10 aylık jumbo kırıkları fiyat 50 tl. elden teslim. irtibat 0555 823 76 18

img

reni

ÖZEL MESAJ

güncel

img

reni

ÖZEL MESAJ

img

reni