Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
japon jumbo bıldırcın arıyorum erkekli dişili - 2.sayfa
slm arkadaşlar japon jumbo bıldırcın arıyorum 35 dişi 15 erkek diyarbakırdayım korgo ücreti ile birlikte ne kadar
Slm osman bey acaba elinizde döllü jumbo bıldırcın yumurtası varmı? fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim bende konya/ereglide oturuyorum bir cok kisiden arastırdım fiyat olarak falan ama mesafe uzak olunca risk almak istemedim iyiki seni buldum topragım:) diyeyim.Birde bu jumbo bıldırcın ırkı kaca ayrılıyor onuda merak ettim.
Ömer abi, iltifatın için teşekkürler. Erol Bey Aklımdasınız, arayınca görüşürüz. Özsoy, jumbo bıldırcın diye tabir edilen 2 tip hayvan vardır. Birisi Amerikan jumbolardır ki Ömer Kılıçoğlu yapmaktadır üretimini. 2.si ise japan jumboların irilerinden seçilerek selekte edilen hayvanlardır. Her ikiside yumurta açısından verimlidir, yumurtaları viyollere sığmaz. Ancak çok iri hayvanlar haftada bir bazen 2 gün yumurtlamıyorlar. Takdir edersiniz ki hayvan o kadar büyük yumurta verince dinlenme ihtiyacı hissediyor. Lacostem, amerikan jumbo yumurtaları için Ömer abiye müracat et. Ancak Japon jumbo yumurtası isteyenler biraz beklemek zorunda. Arkadaşlar, hepsievcil.com forumunun bize mesajlarımızı takip etme olanağı tanımadığı için konuları takip etmekte zorlanıyorum. 0551 403 42 31 nolu telefondan ulaşırsanız yada kulucka.net`ten takip ederseniz daha sağlıklı iletişim kurabiliriz, saygılar.
ömer abim öyle diyorsa dogrudur saygılar sonsuz ömer abi
Merhaba arkadaşlar Bu Jumbo bıldırcınların yumurtasını Ömerbeyden aldım ve çıkardım ancak söylendiği kadar büyütemedim. Kaç günlük olana kadar hangi yemle ve hangi şartlarda (nasıl bir ortamda) besleneceği hakkında bilgi verirseniz sevinirim herkese bol kazançlı günler diliyorum
yumurta olarakta yolluyormusun kuluçka makinesi için viyolü ne kadar