Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

aCiL SüLün YuMuRTaSı aRıYoRuM - 2.sayfa

Selamın Aleykum Arkadaslar Döllü Sülün Yumurtası Arıyorum Fiyatını Siz Belirleyin İlgilendiğiniz için Tesekkur Ederim GÜMÜŞ SÜLÜN KRAL SÜLÜN HATUN SÜLÜN ( HATUNİ ) SARI ALTIN SÜLÜN ( LİMONİ ) ALTIN SÜLÜN ( ALTUNİ ) Ve BeNiM BiLMeDiĞiM SüLüN TüRLeRiNiN YuMuRTaSıNı SaTaN aRKaDaSLaR YaRDıMLaRıNıZı BeKLiYoRuM ! iletişim: [email protected] 0543 796 50 48 HaYıRLı FoRuMLaR aRKaDaSLaR

img

bigblue4832

15 yıl 2 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar; sanırım sizinle daha öncede telefonda görüşmüştük; şuan elimde kafkas sülün var ve hemen hemen hergün yumurtluyorlar yenile altın sülün geldi ve bunlarda yumurtluyor cumartesi ise gümüş sülünlerim gelecek.size cumartesiden sonra yumurta temin edebilirim.verdiklerimde sorun çıkmadı yumurtada ama size mahçup düşmek istemem umarım yine sıkıntı yaşamayız, arzu ederseniz pazartesiden cumaya kadar biriktirip size gönderebilirim tane fiyatı sizin içinde uygun ise 3.5 diyorum ilgilenirseniz [email protected] 0537 597 77 24 teşekkür ederim.

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes Tesekkurler Messenger`ını ekledım Oradn konusuruz İlgielndıgın icin Cok tesekkur edıyorum !

img

bigblue4832

ÖZEL MESAJ

aleykümselam kardeş bir haftada döllü 100 kafkas halkalı halkasız sülün yumurtası verebilirim 05436267602

img

tüfekçi

17 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tamma kardes tesekkurler

img

bigblue4832

ÖZEL MESAJ

aranan kan Hala Bulunamadı :S

img

bigblue4832