Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
aCiL SüLün YuMuRTaSı aRıYoRuM - 2.sayfa
Selamın Aleykum Arkadaslar Döllü Sülün Yumurtası Arıyorum Fiyatını Siz Belirleyin İlgilendiğiniz için Tesekkur Ederim GÜMÜŞ SÜLÜN KRAL SÜLÜN HATUN SÜLÜN ( HATUNİ ) SARI ALTIN SÜLÜN ( LİMONİ ) ALTIN SÜLÜN ( ALTUNİ ) Ve BeNiM BiLMeDiĞiM SüLüN TüRLeRiNiN YuMuRTaSıNı SaTaN aRKaDaSLaR YaRDıMLaRıNıZı BeKLiYoRuM ! iletişim: [email protected] 0543 796 50 48 HaYıRLı FoRuMLaR aRKaDaSLaR
merhabalar; sanırım sizinle daha öncede telefonda görüşmüştük; şuan elimde kafkas sülün var ve hemen hemen hergün yumurtluyorlar yenile altın sülün geldi ve bunlarda yumurtluyor cumartesi ise gümüş sülünlerim gelecek.size cumartesiden sonra yumurta temin edebilirim.verdiklerimde sorun çıkmadı yumurtada ama size mahçup düşmek istemem umarım yine sıkıntı yaşamayız, arzu ederseniz pazartesiden cumaya kadar biriktirip size gönderebilirim tane fiyatı sizin içinde uygun ise 3.5 diyorum ilgilenirseniz [email protected] 0537 597 77 24 teşekkür ederim.
kardes Tesekkurler Messenger`ını ekledım Oradn konusuruz İlgielndıgın icin Cok tesekkur edıyorum !
aleykümselam kardeş bir haftada döllü 100 kafkas halkalı halkasız sülün yumurtası verebilirim 05436267602
Tamma kardes tesekkurler
aranan kan Hala Bulunamadı :S
oFF oFF Bulamadım HaLa GuNCeLLLLL
slm 0533 648 62 70 ramazan deler. yardımcı olurum