Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
döllü çeşitli cinslerde tavuk yumurtaları satılıktır
phoneix,cüce koşin ,italyan minisi,japones,köy tavuğu yumurtaları satıyorum fiyatlar adet olarak: phoneix:3 tl japones:3 tl cüce koşin:3 tl ispenç :2 tl köy tavukları 1 tl.dir kargo ücreti alıcıya aittir, msn:[email protected] yerim istanbuldadır,yakında hint, denizli,hindi sülünlerimde yumurtaya başlayacaktır.
Hayırlı satışlar kardeşim.
Almayacaksak tezgahı kapatmayalım lütfen,alıcılara mani olmayalım .
Daha önceden haberim olsaydı sizden alırdım.Şu anda başka birine verdim siparişi.Ama yoo sizden de alıcam ben farklı kan olsun.Evet evet alıcam.
slm kardesim sülün demissin hangileri var ve onların da yumurtasını satacakmısın satacaksan ılk sırada olmak ısterım [email protected] iletişime gecersen sevinirim
arkadaşlar ilginiz için teşekkur ederim, şimdilik 3 haftalık yumurtalar rezerve edilmiştir,bundan sonra ancak 3 haftadan sonra taleplerinize cevap verebilirim.bu arada almakdan vaz geçen arkadaşlar olursa buradan yine sizleri bilgilendireceğim, köy tavugu yumurtaları elimde mevcuttur,
Kardeşim bende sülünlerin yumurtasından almak istiyorum banada ayırırsan çk teşekkür ederim :) iletisim : [email protected]
tavuk yumurtalarından elinde kalırsa gelip elden alabilirim, her cins olur