Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

döllü çeşitli cinslerde tavuk yumurtaları satılıktır

phoneix,cüce koşin ,italyan minisi,japones,köy tavuğu yumurtaları satıyorum fiyatlar adet olarak: phoneix:3 tl japones:3 tl cüce koşin:3 tl ispenç :2 tl köy tavukları 1 tl.dir kargo ücreti alıcıya aittir, msn:[email protected] yerim istanbuldadır,yakında hint, denizli,hindi sülünlerimde yumurtaya başlayacaktır.

img

mesut_e

17 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hayırlı satışlar kardeşim.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Almayacaksak tezgahı kapatmayalım lütfen,alıcılara mani olmayalım .

img

mogli

18 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Daha önceden haberim olsaydı sizden alırdım.Şu anda başka birine verdim siparişi.Ama yoo sizden de alıcam ben farklı kan olsun.Evet evet alıcam.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kardesim sülün demissin hangileri var ve onların da yumurtasını satacakmısın satacaksan ılk sırada olmak ısterım [email protected] iletişime gecersen sevinirim

img

erburc

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ilginiz için teşekkur ederim, şimdilik 3 haftalık yumurtalar rezerve edilmiştir,bundan sonra ancak 3 haftadan sonra taleplerinize cevap verebilirim.bu arada almakdan vaz geçen arkadaşlar olursa buradan yine sizleri bilgilendireceğim, köy tavugu yumurtaları elimde mevcuttur,

img

mesut_e

17 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kardeşim bende sülünlerin yumurtasından almak istiyorum banada ayırırsan çk teşekkür ederim :) iletisim : [email protected]

img

bigblue4832

15 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tavuk yumurtalarından elinde kalırsa gelip elden alabilirim, her cins olur

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ