Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SÜS TAVUĞU YUMURTASI ARIYORUM
merhaba arkadaşlar ismim :Mehmet Akif Saçma KAHRAMANMARAŞDAYIM 506 685 06 00 msn (mail atmayın) : [email protected] mail için : [email protected] zibrit (altın) : 10 adet (yumurta) zibrit (gümüş) : 10 adet (yumurta) sultan : 10 adet (yumurta) bob white bıldırcını : 50 adet (yumurta) japonez : 10 adet (yumurta) pleymut : 10 adet (yumurta) 1 çift yerli yada halkalı yada macar sülünü 1 çift beyaz keklik 2 çift bob white bıldırcını 10 adet hindi (yumurta) (beyaz kahverengi) makul güvenilir şekilde yollayabilecek arkadaşlara duyurulur ellerinde bu türlerin palazları mevcut ise irtibata geçin
Akif Bey`in kulucka.net ile olan tüm bağlantısı iptal edilmiş olup kulucka.net uzantılı mail adresi de kapatılmıştır.
özür dilerim muhsin abi bu konuyu erol abiile konuşmuştum msn olarak kullanıyorum yarından itibaren msn dende kapatacagimkapatacagin isminizi kullanmış gibi oluyorum yanlış anlamalarada mahal vermeyelim kusura bakmayın işin bu boyutunu düşünmemişdim yeni msn adresimi en kısa zamanda bildireceğim kulucka.net üyelerinden ve yöneticilerinden özür diliyorum Kuluçka.net sitesi ile hiçbir şekilde bağlantım yoktur Saygılarımla
ilan hala günceldir Yeni mail ve msn adresim : [email protected]
ilginiz için teşekkürler ay sonuna kadar makinam doluyor kocaeli-istanbul-sakaryadaki arkadaşlara yumurta teminimde bana yardımcı oldukları için teşekkür ederim bu arada eskişerhire ayrıca teşekür ederim isimlerini vermeye luzum görmüyorum onlar kendilerini biliyorlar
ilan pasifdir yeteri kadar yumurta temin ettim mayıs başına kadar makinamı doldurdum dostlar sayesinde