Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Kanatlı da güven ve kalite istiyorsanız doğru yerdesiniz

Merhabalar İsmim Mevlüt Noyan Niğde üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. Okulumuz uygulama kümesinde yetiştirdiğimiz Değişik ırklardan tavuklar, tavus kuşları, keklik, sülün, Bıldırcın gibi evcillerin satışını yapmaktayız. Eğer aradığınız kalite ve güvence ise sizlerle tanışmaktan memnuniyet duyarız. Telefonum 0.532.781 32 34`tür.Ayrıca profesyonel olarak Saanen keçisi yetiştiriciliği yapmak isteyenlerde varsa damızlık temini dahil yardımcı olabilirim. Fiyat konusunda geniş bilgi almak isteyenler telefonla arasınlar.Maillere çok fazla cevap yazamıyorum.

img

mnoyan

15 yıl 4 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hep ilanınızı bu saatlerde okuyorum aramaya fırsat olmuyor ben kahramanmaraşdan akif ben hobiciyim 5066850600

img

46km46

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selamlar Hocam Elinizde süs Tavuk cinsleri var mı? ve Tavuk cinslerini yazarmısınız ? Lütfen saygılar selamlar

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam zibritçi Brahma,dev cochin,ispenç,habeş v.b ırkların civicvleri mevcuttur.

img

mnoyan

ÖZEL MESAJ

mevlüt hocam dört gözle ziyaretinizi bekliyorum saygılar

img

46km46

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar keklik ve sülün üretimimiz sona ermiştir. 70`e yakın süs tavuğu çeşidiyle üretimimiz sürmektedir.

img

mnoyan

ÖZEL MESAJ