Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kanatlı da güven ve kalite istiyorsanız doğru yerdesiniz
Merhabalar İsmim Mevlüt Noyan Niğde üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. Okulumuz uygulama kümesinde yetiştirdiğimiz Değişik ırklardan tavuklar, tavus kuşları, keklik, sülün, Bıldırcın gibi evcillerin satışını yapmaktayız. Eğer aradığınız kalite ve güvence ise sizlerle tanışmaktan memnuniyet duyarız. Telefonum 0.532.781 32 34`tür.Ayrıca profesyonel olarak Saanen keçisi yetiştiriciliği yapmak isteyenlerde varsa damızlık temini dahil yardımcı olabilirim. Fiyat konusunda geniş bilgi almak isteyenler telefonla arasınlar.Maillere çok fazla cevap yazamıyorum.
hep ilanınızı bu saatlerde okuyorum aramaya fırsat olmuyor ben kahramanmaraşdan akif ben hobiciyim 5066850600
Selamlar Hocam Elinizde süs Tavuk cinsleri var mı? ve Tavuk cinslerini yazarmısınız ? Lütfen saygılar selamlar
Selam zibritçi Brahma,dev cochin,ispenç,habeş v.b ırkların civicvleri mevcuttur.
mevlüt hocam dört gözle ziyaretinizi bekliyorum saygılar
Arkadaşlar keklik ve sülün üretimimiz sona ermiştir. 70`e yakın süs tavuğu çeşidiyle üretimimiz sürmektedir.