Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

YARDIMMMMM EDİN LÜTFEN

Merhaba Arkadaslar(aranızda Yeni Üyeyim) Ben Cennet Kusu Aldım ve alalı 3 gün Oldu Bana Alışması icin Neler Yapmalıyım_?? Aldıgım yer 4 aylık Dedi Ona Marul vb. sebzelerden verebilirmiyim_??

img

chuky

15 yıl 1 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar Yardım Edin

img

chuky

ÖZEL MESAJ

ArkadasLar Kac Haftadır ßekliyorum Cvp veren YOk lütfen Yardım edİN

img

chuky

ÖZEL MESAJ

kardes eger aldıgın yavru degılse yanı daha yuvadan almadıysan evcıllestırmen ımkansız gıbı bırseydır . ama ıstısnalar da olmustur . papagan turlerı arasında yetişkin olup alışması en zor olan tur pakıstan papaganı ve cennet papaganlarıdır. ama yınede sabır ile kendıne uzun zamanıcınde alıstırabılırsın bende bır tane var daha aldıgımda yem bıle yıyemıyordu ben agzımla besledım sımdı ıse 2 yasında cici kuş diyor acayıp alışkın hatta bıkkınlık verıyor.

img

derveze

16 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş güzel ağzınla besledinde ben anlamadım ya benim ki çok kötü ısırıyor ben tırsarım :D nasıl yaptın o işi bi anlatırmısın çünkü alışma konusunda bende sıkıntı çekiyorum, şimdiden teşekkürler

img

boncukömer

15 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bide konuşturmak için nasıl bir yöntem kullandın, bana birisi tavsiye etti gece lambaları kapat dedi kuşa yaklaş öğrenmesi ni istediğin kelimeleri(babacık, cicikuş gibi) tekrar tekrar söyle dedi ama bide senden dinliyim :)

img

boncukömer

15 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ