Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
aranan cinsler cüce coşin,sultan,habeş,tokat,sussex. özellikle yarka tercihtir.
slm bende çok baktım ama kise satmıyor hemde bu çinsleri ama bildiğim kadar kaytazdere/karamürsel biri tokat besliyormuş bir fabrikanın arkasında 100 geçik var mış diyer çinslere gelince bursada bi tanıdığım var diyer hayvanların civcivleri elinde var satışta yapıyor enson fiyat 10 tl idi yanlış hatırlamıyorsam 20 günlüklerdi bende bir yalovalı olarak çevap yazmak istedim sizde ne tür hayavanlar var ben şuan 2hindi 3keklik 6bıldırcın 19 tavuk besliyorum ve bu zaman da yarka satan olurmu bilmiyorum iyi günler
slm hemşerim sen yalovanın neresindesin.tokat tavuğu satan adamı buldum altınova civarında hayrettin ismi ama şu an hayvanlar yumurtaya düştü diye satmıyor ve 50 tl istiyor bence pahalı. karamürsele doğruda birini buldum oda habeş üretiyor yanlız şuan oda satmıyor 1-1,5 ay sonra civciv satıcaklar her ikiside. bide aklında olsun tavşanlı köyünün girişinde bi adam var fizan civcivi satıyor hemde bayağı hesaplı 1 aylık yavrulara 5 tl diyor.
slm ben yalovada bağlarbaşındayım roman mahallesinin altında eski mufettiş hamdigirgin ilk okulunun 2 3 sokak üstünde inşallah bi ara buluşur görüşüürüz iyi günler
inş. görüşmek üzere keklikler nasıl memnun musun
keklikler güzel çorum kekliği busene daha yeni geldiler inşallah yumurtlarda çiccivlerinide görürüm