Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

(RESİMLİ) KIZGIN ERKEK KASIM SAKALARI

ARKADAŞLAR KENDİME AYIRDIĞIM İKİ ADET SAKAYI SATMAYA KARAR VERDİM. KUŞLARIN GAGALARI BEYAZLAMIŞTIR YER İST AVCILAR 0212 421 35 39 KUŞLAR KASIM SAKASIDIR BOYLU VE PARLAKTIR. ADET FİYATI 100 TL DİR. SAYGILAR

img

ykmz

18 yıl 8 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba kuşlar erkekmi acaba

img

plate77

15 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

plate77 arkadaşım dikkat edersen başlıkta (RESİMLİ) KIZGIN ERKEK KASIM SAKALARI yazıyo... alana-satana hayırlı olsun.

img

wakitsiz

16 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşım resimdeki kuşlar bilezikli değilmi kasım sakası diye ilanı okudum ama doğru değilmi kasım sakası satılık bilezikli ?

img

taner77

15 yıl 8 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bilezikli kasım sakasımı olur ? arkadaslar ya ilanda bı yanlışlık var yada bilezik yeni takılmış

img

hpkerr

15 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşlar senelikmi?öyle duruyorlarda!!!

eger ılk resımdekı saka duruyorsa talıbım benı araya bılırsınız ıstanbuldayım 05366027525

img

akgerdan_yilmaz

15 yıl 8 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşlar kuşlar kasım sakasıdır. başlıktada belirttiğim gibi kuşlar erkektir. bilezikleri ise açık sıkma bileziktir. kuşların şu an gagası beyazlamış durumdadır yani kızgınlıktadır. kuşlar henüz satılmamıştır yani ilan günceldir. kuşlar gerçekten iri kuşlardır. saygılar..... (taner) ist. avcılar  tel 0212 421 35 39

img

reni

15 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tanerim bu kuşun ayağındaki bilezik ne kadar bol görmüyomusun. sakanın ayağındaki orjinal bilezik 2.y dir. arkadaşım yanlış anlaşılmak gibi olmasın da.bu kuşlar geçen senenin kasım sakası gibi durmuyor ayaklar bembeyaz olmuş.sende zate geçen senenin dememişsin de.onu soralım dedim.saygılar

img

yakalabune

15 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ilanında bir yanlış var kuşlar sandıklı kışlanmış kuşlar ayaklar bembeyaz

img

hpkerr

15 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ