Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

wyandotte

Arkadaşlar 6 dişi wiyandotte tavuğuma çok şükür bir horoz buldum eğer bi sorun olmazsa üretip olmayan arkadaşlarla paylaşçam ayrıca beyaz yüzlü siyah ispanyollarımda yumurtaya başladı herkese bol verimli bir sezon dilerim saygılarımla.

img

rifatbayraktar

18 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

s.aleyküm Rıfat bey Bursadan Resul EREN var asker arkadaşınız onun arkadaşıyım ben mümkün olursa ilerde biraz döllü yumurta alabilirim wandottelerden.

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rıfat Bey Horozu nereden buldun devamı var mı ? bir tanede bana lazım

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

rifatcım çok sevindim geçen sene hediye ettiğin wiandotte ler bir hastalık yüzünden ölmüştü bu sene kısmet olursa alırım senden.

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar rıfat bey, çevrimdışıyken msn de birşeyler yazmışsın fakat yazdıklarından birşey anlamadım maalesef.Uygun olduğun bir vakitte görüşelim.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam arkadaşlar öncelikle mehmet arkadaşım doğrudur bursada resul diye asker arkadaşım var devamlı görüşürüz hani derler ya kardeşten öte öyledir benim için gelelim wiyandotlere bunlar çok zor üreyen hayvanlar bende geçen yıl 3 dişi 1 erkekti ama koca sezonda sadece 18 yavru alabildim yumurtası çok boş çıktı 3 çiftini arkadaşlara hediye ettim 12 tanesinden de sadece 3 dişi büyütebildim anlamadım ne olduysa hergün biri öldü sonunda baba da ölünce 6 dişi kalmıştı ama sağ olsun çok değerli bir abime aynen ömer arkadaşıma verdiğim gibi 2 tane vermiştim ondada dişi ölmüş o da sağ olsun erkeği geri verdi şimdi kısmetse bakacam artık inşallah bu yıl daha çok üretirim önemli olan sağlık ben herkeste olsun isterim belki o abime vermeseydim şimdi o erkete bende ölmüş olurdu herkeste olsunki yarın öbürgün lazım olunca aramızda paslaşırız şimdilik bana şans dileyin inşallah herşey yolunda giderde arkadaşlarıma birer çift hediye ederim saygılarımla.

img

rifatbayraktar

18 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi şanslar bereketli bir yıl olsun

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ