Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
tokat tavuğu yumurtası
tokat tavuğu yumurtası arıyorum. yardımcı olabilen varsa sevinirim...
ben olurum fakat ticaretini yapmıyorum elinde süs tavukları varsa takas yapabiliriz yanınada döllü bıldırcın yumurtası ilave ederim sanırım yardımcı oldum ama henüz yumurtlamadılar benim beçler
selam zibritçi. bir arkadaşımda döllü bıldırcın yumurtası olabilir. istersen ondan gönderirim. veya başka istediğin birşey varmı?
Arkadaşım ben mi anlatamadım :) süs tavuğu yumurtasıyla takas ederim diyorum ve ekliyorum senin bana önerdigini ben sana hediye gönderirim, diyorum :) hoşçakal
acayip karışık bir durum metinuyar beyin tokat yumurtası aradığını anladım ama gerisini çözemedim insanlar böyle durumlarda telefonla iletişim kurmayınca böyle oluyor
ben olayı anladım:metinuyar arkadaş tokat yumurtası arıyor.zibritçi arkadaşta diyorki ben satmaktan yana değilim takas yapabilirz diyor.zibritçi arkadaş metinuyara diyorki sende süs tavukları warsa benim tokat tavuğu yumurtalarıyla takas yapabiliriz diyor.ayrıca zibritçi arkadaş tokat tavuğunun yumurtalarınına ek olarak bıldırcın yumurtalarınıda süs tavuklarıyla takas edebilirz diyor.inşallah anlatabilmişimdir..
bıldırcın yumurtları hediyeeeeee :)
Ne güzel anlaşıyorsunuz, bayılıyorum sizlere, akşam akşam güldürdünüz ya beni,Allah da sizi güldürsün, hepinize selamlar
zibritçi ben yanlış anlamışım kusura bakma. ben adanadayım aradığın bir yumurta veya tavuk cinsi varsa yardımcı olmaya çalışıyım. ama bana başladığı zaman tokat tavuğu yumurtası gönderebilirsen çok sevinirim
2, sıradasın ama önce kendim cıkaracam sonra dağıtacam takasa öncelik veriyorum ama :) elinde kücük tavuklardan ne var ?