Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

tokat tavuğu yumurtası

tokat tavuğu yumurtası arıyorum. yardımcı olabilen varsa sevinirim...

img

metinuyar

15 yıl 1 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben olurum fakat ticaretini yapmıyorum elinde süs tavukları varsa takas yapabiliriz yanınada döllü bıldırcın yumurtası ilave ederim sanırım yardımcı oldum ama henüz yumurtlamadılar benim beçler

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam zibritçi. bir arkadaşımda döllü bıldırcın yumurtası olabilir. istersen ondan gönderirim. veya başka istediğin birşey varmı?

img

metinuyar

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım ben mi anlatamadım :) süs tavuğu yumurtasıyla takas ederim diyorum ve ekliyorum senin bana önerdigini ben sana hediye gönderirim, diyorum :) hoşçakal

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

acayip karışık bir durum metinuyar beyin tokat yumurtası aradığını anladım ama gerisini çözemedim insanlar böyle durumlarda telefonla iletişim kurmayınca böyle oluyor

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben olayı anladım:metinuyar arkadaş tokat yumurtası arıyor.zibritçi arkadaşta diyorki ben satmaktan yana değilim takas yapabilirz diyor.zibritçi arkadaş metinuyara diyorki sende süs tavukları warsa benim tokat tavuğu yumurtalarıyla takas yapabiliriz diyor.ayrıca zibritçi arkadaş tokat tavuğunun yumurtalarınına ek olarak bıldırcın yumurtalarınıda süs tavuklarıyla takas edebilirz diyor.inşallah anlatabilmişimdir..

img

nail35

15 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bıldırcın yumurtları hediyeeeeee :)

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

Ne güzel anlaşıyorsunuz, bayılıyorum sizlere, akşam akşam güldürdünüz ya beni,Allah da sizi güldürsün, hepinize selamlar

img

pehlivanoğlu

15 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

zibritçi ben yanlış anlamışım kusura bakma. ben adanadayım aradığın bir yumurta veya tavuk cinsi varsa yardımcı olmaya çalışıyım. ama bana başladığı zaman tokat tavuğu yumurtası gönderebilirsen çok sevinirim

img

metinuyar

ÖZEL MESAJ

2, sıradasın ama önce kendim cıkaracam sonra dağıtacam takasa öncelik veriyorum ama :) elinde kücük tavuklardan ne var ?

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ