Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KEKLİK ARIYORUM

OSMANİYE YÖRESİNDE YADA OSMNİYEYE GÖNDEREBİLECEK ARKADAŞLARDAN KEKLİK VE BILDIRCIN TEKLİFLERİ BEKLİYORUM

img

deli2784

16 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kıymetli arkadaşım ismim Mevlüt Noyan 0.532 781 32 34 nolu telefondan arasanız yardımcı olabilirim.Yerim Niğde Bor` da

img

mnoyan

15 yıl 4 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ELİMDE İHTİYAÇ FAZLASI DAMIZLIK KEKLİKLER MEVCUTTUR ARALARINDAN BAZILARI BİR HAFTADIR YUMURTAYA BAŞLADI YAVAŞ YAVAŞ HER GÜN YUMURTA SAYISI ARTIYOR AYAKLARI BİLEZİKLİDİR. HAYVANLAR 1 YAŞINDADIR RESİMLER ORJİNALDİR PALAZLARIN MASKELERİ VE KARIN ALTI ŞERİTLERİ ÇIKMIŞTIR PALAZ FİYATI 25 TL TÜRKİYENİN HER YERİNE GÖNDERİLİR. http://www.kulucka.net ÜYELERİNE % 10 İNDİRİM RESİMLER ORJİNALDİR ÖMER KILIÇOĞLU 05354336648-05398288399

img

osmancelik745

15 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yukarıdaki ilan veren arkadasımızı ara her ile gönderme şansı var kendisinin

img

osmancelik745

15 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

size adanadan yardımcı olabilirim,4 dişi 2 erkek elimde mevcut bulunmaktadır gsm-0532-4747590

img

munlukaplan

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

osman kardeşim sağolasın benim linki verdiğin için ama osmaniye çevresi demiş arkadaş mehmet ünlükaplan abimiz varken bize düşmez oraya keklik yollamak hem onun keklikleri evcil değil dağ kekliği mehmet abi bu arada senin emanetler gelmedi yok sa yolıycaktım .

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ