Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

bir sorum olacak..anlayan biri baksn ltfen

1 tane erkek muhabbet kusum wardı ele alısık we konusan 2 yasında fln.. kuscudan cok sakın ve cana yakın bır dişi kus aldım ksu erkek kusa sectrdım.. 1 hafta orda bıraktım.. ve 2 hafta once aldm kuslarımı dısı hep yuvadaydı ewe glncede yuvadan ckmadı yumurtlcak dıe cok bekledım ve 2 gun once 1 yumurtası oldu..ustunde yatıor hatta cıkmaya calstıgında erkek kusum pek ızın wermıyor..bnm sorunu su 2 gunde 1 yumurtlaması gerekıodu kusumun fakat hala 2. yumurta gelmedı..sizce bı sorunmu war.. beslenmelerı gayet iyi hergn taze yumrta maması yapıorm suyunu deıstırıorm.. yardn edersenz sevnrm

img

panjain

15 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merak edecek bi durum yok dişi kuşun geldiği yerde ya iiyi beslenmemiş vücüd yurta yapmamiş.yada kötü ihtimalle dişi yaşli artık vucudu yorgun.ondan ancak tek yumrta yapmiş olabilir.ama sen yinede vitamin yumurta maması destekli beslemeye devam et.belki 2.ağiz yumurtalar birden fazla olur.saygılar.haa birde kafesde kum ve mürekekp balığı kemiğini eksik etme birde mama yaptığın yumurtaalrın kabuklarınıda kafese koy yesinler.

img

ilhanpolat

16 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle yardımın ıcın tskkr ederm..ben yumurta mamasını yaparken kabklarınıda ezıyorm kum gıbı yapıyorm ve mamann ıcıne karıstırıyorm bı sorun olrmu? bugun 3.gn bıttı ve hala yumrta yok..zatn mhabbet kslarnda bı sansım tutmadı bndan oncede denmstm dısı kusum cazgr ckmstı :(

img

panjain

15 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yumurta kabuğunun zararı olmaz aksine yararı çok olur.ayrıca çok acelecisin kardeşim daha 3 günden yumurta olmaz biraz sabret anlaşirlarsa 20 günü bulabilir.saygılar

img

ilhanpolat

16 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ