Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Dolandırılmayın dikkat
Adventuree Nickli bir hepsievcil üyesi Künyesi : ADI SOYADI :Enes ALTINKİLİT MEMLEKET :BURSA İLETİŞİM BİLGİLERİ :[email protected] tel:0535 719 94 96 BAKTIĞIM HAYVANLARIN TÜRLERİ:Kınalı,Beyaz,Çil Keklik Bobwhite , Jumbo , Yerli Bıldırcın , Macar, Altuni , Gümüş Sülün , Dev Brahma , Zibrit , Fizan TAVUK TÜRLERİ NE TÜR YEM KULLANIYOR:Buğday,yumurta yemi HANGİ İLAÇLAR KULLANIYOR:ANTİBİYOTİK VE VİTAMİN KOMBİN ÜRETİM TÜRÜ: KULUÇKA MAKİNESİ:(x)DOĞAL YOL:(x) Her ikisini kullanıyorum. TAVSİYELERİ: Forumlara konu hakkında bilgisi olmıyanların kafaları karıştırmamasını, kuluçkadan netice alamadığı yumurtalarını satmamasını, sözünün eri olmalarını, gerçek dışında konuşmamalarını ÜRETİM AMACI: HOBİ:( X ) SATICI:(X) SATTIĞI TÜRLER:Sadece fazla olanları Bu adam dolandırıcıdır. Bursada olduğunu beyan ederek hesabına para yattıktan sonra bir süre telefonlarına çıkmamaktadır. Kesinlikle kendisi ile alışveriş yapmayınız. Ben alışveriş yaptım. Benden önce de birilerinin bu şahıs tarafından dolandırıldıklarını sonradan öğrendim. Ben gerekli mercilere şikayetimi ilettim. Ceza alırmı almazmı bilemem ama burda bu ikazı yapmak zorunda hissettim kendimi. Lütfen alışveriş yaparken dikkatli olunuz. Sanal alemde gerçekten güvenilir olduğuna emin olmadığınız kişilerden veya elden teslim almadığınız sürece alışveriş yapmayınız. Bu konuda en güvenilir yer www.kulucka.net ailesidir.
gecmiş olsun ilyas kardeşim uyarın icin teşekkur ederiz bu tarz kişilerden kurtulamız gerek bir an önce amma kimin ne oldugu da belli olmuyor malum sanal ortamda buyuk gecmiş olsun kardeşim
Merhaba İlyas ben Seyit sabah olmayan bir karakoldan olmayan bir polis memuru adında hakkımda dolandırıcılıktan suç duyurusu var diye aradığın kişi. Dolandırılmış olabilirsin bu hoş bir şey değil elbette ama emin olmadan başkalarını dolandırıcılıkla suçlamakta hoş bir şey değil. Ben sana yardımcı olmaya çalışayım sen bana dolandırıcı muamelesi yap bu yaptığında ayıptır kardeşim...
Arkadaşlar bu şahıs tarafından dolandırılan başka birinden öğrendimki huntenes ve seyitaliturkyilmaz@hotmail msnsini kullanan kişi aynı kişidir. Bu seyitali de benim mesajıma aşağıda cevap vermiş olan kişi ile aynıdır. Bu mesajıma cevap yazan kişiden de uzak durmanızı tavsiye ederim. Ben SeyitAli yi tanımam ama bu kişi tarafından dolandırılan başka kişilerden öğrendim. Hatta ne kadar safça Seyitali olduğunu sandığım kişiden yardım talep ettim. Eminim buraya başka başka kullanıcı isimleri ile cevap yazacak ben filanca kişiyim Seyitaliyi tanırım o senin sandığın kişi değildir yazacak. Sonuçta bu sitede kimse kendi adı ile üye değil. Hal böyle olunca isteyen farklı farklı isimlerle dilediği kadar kullanıcı ismi açabiliyor. Neyse ben konuyu adli mercilere aktardım gerekli kovuşturmayı yapacaklardır. Bundan sonra bu konuda cevap yazmayacağım. Tek söyleyeceğim. Kesinlikle 100 de yüz güveneceğiniz kişi olmadan veya elden teslim almadan alışveriş yapmayınız.
msn adresim [email protected] yazdığın adres yanlış.farklı kullanıcı adı almaya yada başkalarının beni savunmasına gerek yok ben kendimi biliyorum. bir kere hayvan sattım onuda elden, şehir dışından kimseye hayvan göndermedim ki bu işin ticaretini yapmıyorum o arkadaşada makul bir fiyata verdim. hakkımda yazdıkların umrumda değil kimseye nasıl biri olduğumu kanıtlamak zorunda değilim. ama şunu unutma şuan yaptığın terbiyesizlikten başka bir şey değildir. insana yardım etmeye çalışırsın dolandırıcı olursun sana sadece gülüyorum. inşallah yaptığın başvurular neticesini bulur sonrada burdan özür dilersin benden. dolandırıldığını söyleyen arkadaşların kimse tanımak isterim neler yapmışım ben böyle :D
telefonumu neden meşgule alıyorsun delikanlı ol biraz bilip bilmediğin kişiler hakkında yorum yapma...
ilyas neden susuyosun neden tele cevap vermiyosun tam olarak bilmeden kalkmışsın yok dolandırıcı yok bikaç arkadaşımıda dolandırdı atıp tutması kolay. seni dolandıran adam bursalı diye netteki tüm bursalılar aynı kişimi olacak.
Sayın Seyitali beyden çok özür diliyorum. Benim daha önceki mesajım da da Seyitali beyle alışverişim olmadığını söylemiştim. Benden önce Enes Altınkilit tarafından dolandırılan bir arkadaşım Seyitali isimli msn aynı kişinin diye belirttiği için o anki öfke ile biraz fevli davrandım. Yanlışlık anlaşıldığından utanç duymaktayım. Umarım Seyitali bey beni affedebilir. Sizlerinde başını ağrıttığım için özür dilerim. İyi günler.
önemli değil arkadaşım ama emin olmadan böyle ithamlarda bulunmak hoş değil umarım sorunun çözülür...