Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
LÜTFEN OKUYUNUZ - 2.sayfa
SEVGİLİ SİTE SAKİNLERİ SİTE ÜYELERİNDEN SAKAFLURYA NİCKLİ ARKADAS YANİ MEHMET0625 BENİM DOLANDIRICI OLDUGUMU İDDAA EDİO GEÇENLERDEDE AYNISI YAPTI AMA KANITLAYAMADI BUNUN AMACI İSTEDİĞİ OLMADIĞI İÇİN BENİ KARALAMAK NEYSE BU KONULARA GİRMEK İSTEMİYORUM KİMSENNDE HUZURUNU BOZMAK İSTEMİYORUM SAKAFLURYA NİCKLİ KİŞİYİ ŞİKAYET ETTİM EN KISA ZAMANDA İP ADRESİNDEN KİM OLDUĞUNU BULACAKLARINI SÖLEDİLER EĞER BUNU KANITLAYAMAZSAN OZAMAN BEN SENİ COK DOLANDIRCAM SAKAFLURYA BU SÖZÜMÜ UNUTMA 1-VARSA EĞER BENİM DOLANDIRDIĞIM KİŞİ CIKCAK BENİ ŞİKAYET ETCEK 2-YA SAKAFLURYA BUNUN YALAN OLDUGUNU SÖLİCEN ÖZÜR DİLİCEN BURDA 3-YADA BEN SENDEN MAHKEMEDE ALACAĞIMI HER TÜRLÜ ALIRIM EMRE EROL 0554 869 28 53 GÜZELYURT MAH. 212. SOK NO:23 KAT 4 / NEVŞEHİR BEN BİRİNE YANLIŞ YAPMIŞSAM İŞTE ADRESİM GİTSİN ŞİKAYET ETSİN ALACAĞINI SÖKE SÖKE ALIR COK ŞÜKÜR ANAYASA DENEN BİŞEY VAR BUNDAN DAHA FAZLA NAPIM ACIK ADRESİ BİLE VERİYORUM BEN BOŞ İŞ YAPMAM AMA SEN KAŞINDIN ARTIK SAKAFLURYA GERİSİNİ SEN DÜŞÜN SAYGILAR....
TMM ZAFER ABİ BEN ŞİKAYETİMİ GERİ ALIYORUM 3 ABİMİZ DAHA ARADI KONUŞTUK AMA BEN ŞUNU SÖLEYİM BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ÇÜNKĞ YALAN YERE SUÇLUYOLAR BENİ BEN BUNA KIZIYORUM EĞER BENDE BİRİNİ KANDIRMIŞSAM ONUNDA HAKKI BANA HELAL OLMASIN HERKES ALLAHINDAN BULSUN DİYECEK BAŞKA SÖZ YOK SAKAFLURYA İLETİŞİM BİLGİLERİNİ YAZMADI BENDE BURDAN HALLETMEYE ÇALIŞTIM RAHATSIZLIK VERDİYSEM HERKESTEN Ö.DİLERİM SAKAFLURYA ARKADASADA SÖLEYECEĞİM 2 ÇİFT LAFIM VAR ONDAN BUNDAN DUYDUGUN YALANLA KİMSEYİ KARALAMA BENİM 3-5 KURUŞA KİMSEYE KANDIRACAK BİR DURUMUM YOK İNŞ SENDE BUNUN YALAN OLDUGUNU YADA YANLIŞ BİLGİLENDİRİLDİĞİNİ SÖLERSEN BEN HAKKIMI HELAL EDERİM SANA ŞİKAYETİMİDE GERİ ALIYORUM TEKRAR HERKESTEN Ö.DİLERİM BENİM SİTEDE KALIŞ AMACIM TİCARET DEĞİL YARDIM OLACAKTIR BUNUDA HERKESE DUYURRUM AKLINDA SORU İŞARETİ OLAN VARSA YADA BİLGİ ALMAK İSTEYEN OLURSA HERZAMAN ELİMDEN GELENİ YAPARIM SAYGILAR.... ÖZELLİKLE OMER ABİME ZAFER ORAL ABİMDE VE KARAHAN9 ABİME AYRICA TŞKR EDERİM
BAK EMRE SENİN ARACILIĞIN İLE BU KONUDA SON KEZ YAZIYORUM İNŞAALLAH BİR DAHA YAZMAYIZ BU SİTEDEKİ SAKALAR, BÜLBÜLLER VE İSPİNOZLAR BÖLÜMÜ ÇOK GÜZEL BİR BÖLÜMDÜ GERÇEKTEN KALİTELİ NEZİH İNSANLAR VAR EN AZINDAN ÖYLE OLMASA BİLE HERKES BİRBİRİNE SAYGI ÇERÇEVESİNDE YAZIYOR VE KONUŞUYORDU YARDIM ALIYORDU TİCARET YAPIYORDU NE OLDUYSA BİRDEN BU SİTE KARIŞTI KİMİN NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL HANGİ NİCK KİMDİR BELLİ DEĞİL SORUNDA BU OLDU ZATEN HERKESİN BİR NİCK OLSA SORUN KALMAYACAK BURDA BİRBİRİNİ BİLEN BİLİYOR KİMİN NE OLDUĞUNU TANIYOR KİMSENİN KİMSEYE CEVAP VERMESİNE KENDİNİ AKLAMASINA GEREK YOK BEN KENDİ ADIMA BURDAKİ BİR ÇOK KİŞİDEN ÇOK YARDIM ALDIM DESTEK ALDIM HALADA ALIYORUM GÖRÜŞÜYORUM VE ÇOKTA MEMNUNUN UMARIM HERKES BU BİLİNÇ İLE HAREKET EDER
Emre EROL bende bir şikayet dilekçesi verdim hem bana hakarette bulunanlara hemde burada yakalama doğa kuşu satan sen hakkında dilekçemi savcı olan amcam aracılığı ile devreye soktum o bir an önce tüm olayları açığa çıkarır kim ne yazmış kim kimi karalamış kim internetten yakalanması yasak olan doğa kuşu satmış ortaya çıkar kanıtı ise kesin ve net polisler gelip evden bilgisayarın kasasını alacaklar ve herşey ortaya çıkacak ne format atmakla nede başka bir yolla bilgisayarın kasasından bilgisayarda yapılanlar yok edilemez. seninle mahkemelerde değilde daha dostane bir yerde tanışmak isterdim ama kısmet. dilekçeyi verdim geri sayım başladı. not: mahkemenin sonucuna kadar burda bir daha kimse bana laf atmayana kadar bu konu hakkında yazmamaya çalışacam mahkeme kararını ise burada yayınlayacam. zaman herşeyi çözecek.
herşeyin hayırlısı olsun tabi sonucu hep beraber görelim
slm arkadaşlar,,bu sitede artık küfür hakaret karalama olmasın lütfen sitenin saygınlığı kalmadı,,bende geçen bu başlık açtım teli verdim ve benim yiğenlerimin siteye verdiği rahatsızlık ve tartışma dan dolayı özür dilemek konuyu öğrenmek istedim ama burda saygısız ucuz herifler bana küfür etti ve siteden uzaklaştırıldı ben ettikleri tüm küfürü kendilerine iade ediyorum,,ve lütfen artık sitemizi koruyalım..