Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
ÜCRETSİZ TOKAT YUMURTALARI VERİLECEK
Selam arkadaşlar. Gerçi henüz yumurtlamaya başlamadılar ama benim tokatlar yumurtlayınca yumurtaları dağıtacağım.Elimde gri ve beyaz tokatlar var.Zannedersem mart sonunda yumurtlamaya başlarlar.Lütfen fazla miktarda talep etmeyiniz.Buna hobi gözüyle bakıyorum ben. Yumurta verdiğim herbir arkadaş ta bir başka arkadaşa yardımcı olursa sevinirim. Selamlar Saygılar / Sait Işık Kumburgaz /İstanbul
slm sait bey ben tokat yumurtası arıyorum, forumda bir akdaşımız verecek oldu saolsun 7 ci sıraya yazdı belki bana sıra gelmeyebilir o yuzden sizdende rica ediyorum.
sait bey selamlar,sizin uygun göreceğiniz miktarda yumurta banada verebilirseniz sevinirim.
Sait bey ben bir kac adet gri beç tavuğu yumurtası istiyorum eğer mümkünse sizin mesajlarınızı takip ediyorum bu sebeple sizinlede tanısmak istiyordum tanışmaya vesile olur gelip elden alacam. Ben Arkadaslara siyahlarda yardımcı olacam elimden geldigi kadar sevdiğim bir arkadasımda bana beyaz hediye edecek görüsmek üzere saygılar selamlar
sait bey hoşgeldiniz,uzun zamandır siteye uğramıyordunuz, bahçede durumlar nasıl yeni türler katıldı mı? bende bir sürü tür kattım bahçeme :) size şunu soracaktım 1 çift gri beç tavugunun yavrusunun beyaz olma ihtimali varmıdır? aldıgım arkadaş beyaz yavru veriyor bu çift dedi ,gerçi renkleri benim için önemli değil griler daha bile hoşuma gidiyor,sizce bu mümkün müdür?
arkadaşım eger bize kalırsa birkaç tanede bana gönderirmisin [email protected]
Arkadaşlar dediğim gibi tokatlar henüz yumurtaya başlamadı.Mesajı,şimdiden bilginiz olsun diye yazmıştım. Mesut bey benim siyah hindiden beyaz hindi çıkmıştı.Herhalde gri tokattan da beyaz tokat çıkabilirTabii genlerinde varsa. Tokatlar zannedersem 40-50 adet yumurta yapıyor.Eğer arkadaşlar birbirine yardımcı olsalar örneğin İstanbul ve cıvarındaki hobici arkadaşlara birkaç tane tokat tavuğunun yumurtası yeter.Geçen sene yumurtaların hemen tamamı telef olmuştu.Umarım bu sene koruyabilirim de çok arkadaşa yardımcı olabilirim. Sayın Zibritci ziyaretime gelirseniz memnun olurum.Gerçi bu sene bahçemin pek tadı kalmadı.Pekçok hayvan telef oldu busene.Telefonum 0532.7928605
sait bey ben kocaeliden selçuk karakuş.bende sizden bir fikir edinmek istiyorum.bendede 2 tane tokat var yeni aldım bunların dişisi ve erkeği nasıl ayırt ediliyor.ve mümkünse bende yumurtalara talibim ne kadar evrirseniz.farketmez.eger isterseniz bende size yeşilbaş ördek yumurtası getirebilirim.teşekkürler.
excavator arkadaşım sen geçenlerde tokat satmıyormuydun
sait bey selamlar ilanınızı gördüm eğer uygun olursa ve yeterli miktarda mevcut olursa bende arzu ettiğiniz adette bende yumurta rica ediyorum mümkün olursa .saygılar çanakkaleden selamlar