Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

denizlide kampanya

denizlici arkadaşlara teşekkürler sayenizde denizli horozları artık kurbanlık koyun fiyatına değil denizli horozu fiyatına satılıyo selamlar herkese

img

ramo07

15 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ramazan abi yumurta teğmin ettinmi artık tüm tavuklar başladı yumurtaya;) yumurta satışım başladı 6 liradır fiyatım dileyen irtibata gecebilir yumurtalar saf kan olup her bolmede 2-3 tavuk 1 horoz şeklindedir (döl oranı yuksek) cıkmayanın yerıne de yollanır saygılarımla saf kan yumurta ıcın irtibata gecin Erhan Atak [email protected]

img

erburc

15 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erburc bu fiyat tane fiyatımı ne fiyatı anlayamadım

img

üniali

16 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tane fıyatı kardesım

img

erburc

ÖZEL MESAJ

walla benim şahsen bi yumurtaya 6tl istemeye dilim varmaz çok fazla oldugunu düşünüyorum bende yapıyorum bu işi ama bu kadarı gerçekten fazla bende sen gibi denizliliyim haklısın denizli horozu denizliden alınır...

img

üniali

16 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeşim sende yapıyorsan bu işi o zaman arkadaşlara güzellik yap ve dilinin varabilecegi bir fiyat ver de herkez alsın sende satış yaptıgını söylüyorsun amma ilanın yok öncelikle bir ilan ver ve satış yap referans ver. verebilirmisin benden isteyene her sekilde referansım mevcuttur köy tavugu yumurtası satmıyorum ben denizli satıyorum bir brahma 4 tl edbiliyorsa denizlide 6 tl eder o kadar degerlidir benim icin herkeze saygılar sevgiler

img

erburc

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR LÜTFEN KİMSE KENDİ ÜRÜNÜNÜ SATARKEN BAŞKASINA SALDIRMASIN ,BU İŞ ARZ TALEP MESELESİDİR PİYASA ZATEN FİYATI BELİRLEYECEKTİR.ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN BİRBİRİNİ KANDIRMAMASIDIR SAFKAN DEYİP MELEZ YADA HASTALIKLI HAYVAN SATMASI GİBİ,ÜSTELİK ÜLKEMİZİN BU KALİTELİ VE MÜKEMMEL HAYVANINI GELİŞTİRMEK İÇİN KAVGA DEĞİL BİRBİRİMİZE DESTEK OLMALIYIZ. HERKESE SAYGILAR.

img

mesut_e

17 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erburc abi yanlış anlama ben zaten ilanım olmadığı için yazdım bunu yoksa kendiminkini satmak için sana sataşıyomusum gibi bi hava olusur benim maksadım kesinlikle seni yargılamak degil sadece düşüncemi paylasmıstım kusura bakma yanlış anlaşılmasın..

img

üniali

16 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tamamdır kardesim msn mi eklersen konusuruz tanışmış oluruz vesile ile saygılar [email protected] Erhan Atak

img

erburc

ÖZEL MESAJ

Sevgili MESUT KARDEŞİM.maşallah ERHAN kardeşim yani ortağın piyasaya çok hızlı girdi.başarılar dilerim ERHAN KARDEŞİM.hayırlı ve bereketli bir SEZON dilerim.çok iyi gidiyorsun.sevgilerimle.denizlici ahmet abin/SAKARYA dan

img

denizlici

16 yıl 4 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ