Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
satılık damızlık sakalarım
kendi üretimhanemdeki damızlıklarımı sağlık problemlerinden satıyorum.kuşlar çift olanları çift olarak satılcaktır.tek satış yoktur. 2 çift tam akgerdan kuşların 2şer tırnağı beyaz = çift fiyatı 1000 tl yavru alınmıştır. 3 çift eumo mutasyon saka = çift fiyatı 600 euro yavru alınmıştır. 4 adet kafeste büyüme dişi saka 3 tanesinden geçen sene yavru alınmış = tane fiyatı 200 tl 6 adet 3 sandıklı kafeste büyüme çok evcil saka elden beslenecek şekilde = tane 200 tl 2 adet parçalı saka melezi sadece saka ötümlü başka ses yok : tanesi 200 tl kuşların hepsi orjinal bilezikli (2.7)olup istekler buradan dikkate alınacaktır.isteyen olursa parçalı melez aldığım 2 çiftimide satarım( çifti 350tl ).şu an 2side yumurtadalar.kuşların hepsi çok evcil olup elden yem yiyecek kıvamdadırlar.
Selam mail yada telefon yazarsanız görüşmek isterim iyi günler
isteklere buradan cevap yazılacaktır.
Arkadaşım akgerdan sakalara talibim. Fotolarını gönderebilirmisin?Herhangi bir irtibat numarası bırakırsan ararım [email protected] tel:05334430773
arkadasım akgerdan takımlarına ıkısınede talıbım meseneden [email protected] ve ya cepten goruselım 0535 414 7853 ısyerım 02627445914 koceylındeyım bende uretım ıcın dusunuyorum ayrıca kusları nasıl goreceyız
s.a. melezler hariç kuşların hepsine talibim tabi kuşlar dediğiniz gibi ise. 05059205886 arayın görüşelim.
Sayın sakalıyıcı bu kadar gizeme gerek yok diye düşünüyorum,yazın irtibat numaranızı-ilinizi semtinizi size ulaşalım yoksa burdan mezat yapmayımı düşünüyorsunuz açıkçası bir anlam veremedim.
kuşlar melezler hariç oz0735 adlı arkadaşa satılmıştır.
arkadaslar bu nasıl ıs ben anlayamadım anlayan varsa anlatsın anlayalım bı ılan verıyorsun kımseyı arayıp sormuyorsun sonrada kuslar satıldı dıyorsun ama bek ınandırıcı gelmadı bana alana satanada hayırlı olsun dıyelım ben sunu anladımkı sıtenınde cıgı cıkmıs arkadaslar
ya arkadaslar okuyorum yorumda yapmayacaktım ama dayanamadım bu nasıl bır hız ben kendı ssahhsın oalarak ınanmıyorum