Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

bu ne biçim insanlık

mrb benim köpeğim yok ama yine de köpekler dahil tüm hayvanları seviyorum.ve bizim evin tam karşısında fındık bahçesi war.sokak köpekleri orda geceleri uluyolardı.bugün sabah 11 de yavrusu olan köpeği silahla öldürdüler.hayvan öyle bir bağırdıki, bende onunla ağladım.ayrıca zehirlemişlerde.kücücük yavruları bile zehirliyolar ne biçim insanlık kuduz değiller o köpekler orda uluyo diye öldürdüler aklıma geldikçe ağlıyorummmm

ALLAH ONLARIN BELASINI VERSİN SEN ÜZÜLME ZATEN ZAMANI GELDİGİ AN ONLARIN BELASI BİR ŞEKİLDE KENDİLERİNİ BULACAK KENDİ PARMAKLARINA İGNE BATSA NASIL CANLARI YANAR AMA GEL GÖRKİ VİCDAN MESELESİ AMA BİR ŞEKİLDE BU OLAYI ÜZERİNDEN ATMAN LAZIM ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY AMA TÜRKİYE DE ARTIK BU TİP OLAYLARA ÇOK RASTLAR OLDUK YİNEDE BİR ŞEKİLDE AKLINA GETİRMEMEYE ÇALIŞ

img

eternty

19 yıl 11 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

oof of çok kötü o haywan yeni doğum yapmıştı.o pis yerden dometes yicez die öldürdüler yawrularını da ayaklarıyla ezmişler

CANIM benim ağlama bende tutamıyorum kendimi :((yazıklar olsun bende yaşadım aynı olayı hala şoktayım lanet olsun :(

img

şokşeker

19 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşların söylediği doğru Allah razı olmaz böyle şeylere verir mutlaka belasını.ama yine yanında ben olsaydım görürdü o kişiliksiz katil bakalım polis alabilir miydi elimden.

img

mypits

20 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cevabı şokşeker arkadaşın başlığı diye yazdım bir hata oldu arkadaşlar özür dilerim.

img

mypits

20 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam... işte dünyanın gerçek yüzü insanların acımasızca davranarak yapmiş olduğu bir kötülük daha ... :( işte böle bir toplum içersinde yaşıyoruz... hayvanlar kadar aciz ve yardıma muhataç olan bir varlıklara acımasızca davranan insanları ALLAH ''a havale ediyorum... üzülmemek ve ağlamamk elde değil ... seni bu insanlığından dolayı kutluyorum....

img

charismagenc

19 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bazi seyleri anlamak gercekten imkansiz..ve asil aciyi cekense,böyle manzaralarla karsilasanlar.insan cezayi herzamanki gibi yine insana veriyor.. yillarca hayvanlara yapilan eziyeti seyrettik.birbirimize anlattik.değisen hicbisey yok..sadece daha gizli,daha sessiz yapiliyor..yazik..

img

kiwiwi

19 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Crying of yaaa artık sayende bende ağlıyorum  Thumbs Down      Fetch 

img

köpek_istiyorum

19 yıl 7 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam herkese aranıza yeni katıldım...bunu yapan insan yavrusu nerde şu anda 1. sorum.kimse tepki göstermedimi 2. onun hiç mi yavrusu olmadı veya olmayacak 3!

img

börteçine1

19 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ