başlıkltada denildiği gibi secereli 🔒 Üyelere Özel. yavruları..
güncel
güncel
merhaba hocam irtibata gecebilirmiyiz bi yanlız sadece bu resimler yeterli değil benim için eslesmenin bir kac resmini+ yavruların anne altında resmini+ yavruların tek tek resmini görmek isterim ayrıca yeriniz nerede? 🔒 Üyelere Özel bu adresten irtibata gecelim mümkünse
mrb arkadasım ben ilgileniyorm irtibata gecebilirmiyiz yanlız bazı seyler isteyeceğim sizden köpeklerin en az 2 eslesme fotosu + yavruların ana altındaki resimleri + yavruların tektek resimleri + köpeklerin seceresi 🔒 Üyelere Özel bu adresten ulasabilirsin bana. bu camiada bircok kişi bilir beni cok sey istedin demezsin sende eminim bilirsin saflıği belirtecek basit seyler bunlar ve lütfen secereyide gönderirseniz incelemek istiyorum
pitbull ata kardeşim için rahat olsun, ben seni sende beni tanıorsun zaten, bildiğin köpekler yani kalite full, seni eklicem konuşuruz ok.
güncel
ok arkadsım k.bakma uzun zamandır nete giremedim 3 4 gün kadar oldu 🔒 Üyelere Özel telim telinizi buldum biryerden ama kapalı idi
ok ata kardeşim ben seni arayacağım.
backback uzun süredir güzel bull terrier arıyorum.. eğer safkan bir köpekse güzel bir fiyat karşılığında senden alabilirim ii bakıolması konusundada hiç şüphen olmasın...eğer ilgilenirsen 🔒 Üyelere Özel bekleyeceğim