Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
SAKLI SAKALAR
KANARYA ÜRETİMİNE BAŞLADIĞIMDAN DOLAYI ELİMDE BULUNAN 3 TANE EKİM AYININ KUŞLARI GAGALAR BEYAZ. İKİ TANE SAKLI BİRİ 2 BİRİ 3 YILLIK SAKLI SAKA. BİRİ KANARYAXSAKA BABASI BİRİ HİÇ DENENMEMİŞ. İHTİBAT: 5446739190 HEPSİ SEÇME KUŞLARDIR.
KUŞLARIN HEPSİ DİK ÖTÜMDEDİR
Hüsyin bey benim acil olarak saka lamam gerekiyor kuşlarınızın fiyatları konusunda ve nerede olduğunuz konusunda bilgi verebilirmisiniz? Tel: 05333725057
Hüseyin bey yeriniz nerede kuşları nasıl dinleyip ala biliriz
hüseyin abi bu saklı saka ne oluyo ilk defa duydumda bide kuşların fiyatlarını yazarmısın? fider hüseyin bey artinde yaşıyor.oradan gönderiyor kuşları bilgine.
Şimdi ben söyliyeyim!!!!!!saklı saka demek!! senelik saka anlamında kullanılıyor...nasılki biz floryacılar senelik florya için SANDIKLI tabirini kullanıyorsak.rize ve artvin tarafında,SAKLI veya TÜYLEK anlamında kullanılıyor...ATMACA cı tabiridir,genelde atmaca besleyenler tarafından kullanılır......... Karadenizin tüm kuşcularına selam olsun!!!!!!!!!!:)
Hüseyin karakaş beye hayırlı sezonlar,başarılı çalışmalar.....
mega_3455 iyi dilekleriniz için teşekkürler. arkaşlar saklı dediğim evet senelik sakalar biri 3 biri 2 yıllık fiyatları 100 tl kasım ayının seçme kuşlarıda 75 tl kuşlar artvindedir. ve şehirler arası otobüs ile gönderiyorum. Tüm Kuş severlere Hayırlı bol yavrulu sezonlar.
arkadaşlar ayrıca elimde iki tanede ful ötümde hiç susmayan sakalar var onları ötümlerinden dolayı ayırdım çok büyük kuşlar değiller ama çok güzel ötüyorlar.
Hüseyin Abi ben ötümcüyüm elinizde güzel ötümlü önlü sakalar varmıdır varsa isteyecegim. yanlış anlamayın ama güzel ötümlü saka arıyorum .torrsuzz cırsızz ötümü net olan bir saka arıyorum. iyi günler