Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
KARATAVUK VE SIĞIRCIK ARIYORUM...
MERHABA ARKADAŞLAR ; KAFESE ALIŞMIŞ ÖTEN KARATAVUK VE SIĞIRCIK ARIYORUM... FERUDUN / SAMSUN 532.2142911
ferudun abi hayırdır napcan sığırcığı melezlicenmi :))
MERHABA; BU KUŞLAR DOĞADA ÇOK GÜZEL ÖTÜYOR.BENCE BÜLBÜLE EN YAKIN ÖTENİ.. KAFESTE BİLMİYORUM YAŞIYORMU ? YABANCI VİDEOLARDA ÇOK GÜZEL ÖTENLERİ VAR... SELAMLAR
ferudun abi harbiden kafayı yemişsin sana allah yardım etsin benim sana tavsiyen isveç tavuğu besle sabahları iyi öter yada hint horozu besle oda kavgacıdır ama çok güzel öter abi şimdi diden sen alıcısın diye burdaki birkaç kişi emin önü mısırçarsısına gitmiştir ferudun abiyi nasıl kekleriz diye:D
oooooooo hemşerim feridun bey nasılsınız!!!!!!!!! nerde gördüm hangi sitede hatırlamıyorum,,,,bu karatavukların bir mutasyonlarını yapmışlar akıllara ziyan..........albino,parçalı veya kahve değil onlarda varda....paheo,isabel falan var hepsi bilezikli canavar gibi!!!!!!!!!!!! ötümüde çok iyi bunların ama pis kuşlar çok koku yapıyorlar.ben bir ara arap bülbülü baktım kendim tuttum antalyada, kandara yaptım çatal arasına öyle tuttum misinayla:)))biraz baktım sonra saldım...onlarda acayip pisler hocam:))
Arkadaşlar cevap verırken bıraz saygılı olalım.Alay eder gibi cevap yazmanın anlamı nedır,karşınızdakının yaşını ünvanını bılıyormusunuz.Sayın majörteam.Çok bilmiş gıbı yazdınız.Rizede bir arkadaşımda 2senelık karatavuk ve 1 senelik sığırcık kuşu var hatta karatavuğun kanadında beyaz var çokda güzel ötüyorlar.zefk işi isteyen istediği kuşu besler.Selamlar.
Evet mustafa bey haklısınız!!!!!!!!!karatavuk ve bozrail(bozbakal)bülbül ağızına yakın öten kuşlar.........benim babamın ustası, dedeminde çok samimi arkadaşı kuşcu şaban aga vardı rahmetli!!!!!!!!!!!samsunun efsane kuşcularındandır,ferudun hocamın şaban agayla hukuku varmış kendi bana söylemişti.......şaban aga bülbül ve karatavuğu besler ve öttürürmüş......babamın anlattığına göre,1 tane bülbül 2 tanede karatavuk öttürmüş.........az daha uğraşşa kuşlara türkçe öğretecek derdi:)))))))))))))))))yani feridun hocam hikayeden karatavuk aramıyor.......biliyor ondan ne çıkacağını:))