Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Hindi yumurtası

Arkadaşlar makul fiyatlarda 5 - 10 Adet Hindi yumurtası arıyorum

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Şu an İzmirdeyim.Gelecek hafta sonu ararsanız hediye edebilirim.Siyah,kahve,beyaz ve mavi hindim var. Sait Işık Kumburgaz/İstanbul 0532-7928605

img

saitisik

19 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN Sait Bey beni bi sorundan kurtardınız çok tesekkür ederim size haftasonu arayıp sizi rahatsız edeceğim ben sizin icin gecen hafta pazartesi günü 15 adet brahma yumurtası koydum makinaya eğer bu hafta sonuna Brahma yumurtasıda isterseniz gelirken temin edeyim tekrar tesekkürler saygılarımla OKAN KEMAL 0554 723 12 34

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

mrb bende fazlık varsa hindi yumurtası alabilirim saygılar

img

46km46

15 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadasım bugün Sait beyi ziyaret ettim ama tek hindi yumurtası var daha baslamamıslar bekleyecez Yinede satıs yapan varsa ben makul fiyatlara yumurta arıyorum ilgilenen arkadasların irtibata gecmesini rica ediyorum saygılar selamlar

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

sait abi nerelerdesin uzun süredir göremedik seni .

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm öncelikle hepinizden özürdiliyorum kendi işimi burdan görüyorum ben bir konuda yardım isityorum hindi yumurtası nerenk olur vede cinsine göre yumurta rengi değişirmi bu konuda yadım istiyorum herkeze şimdiden teşekkürler

img

sezgin7787

15 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Özürlük bir şey yok birader hindi yumurtası tavuk yumurtasından daha büyük ve uzun olur üstünden noktalar vardır yani tavuk yumurtası gibi düz renkli degildir cinslerine görede yumurta renginde ton farkı olur selamlar

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

ilginiz için teşekkürler

img

sezgin7787

15 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ