Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SATILIK Hint ve Denizli civcivleri
1 Aylık 20 adet hint civcivleri satılıktır hayvanlar kaliteli ve boyludur adet fiyatı 15 TL heryere gönderilir Toplu alım 250 TL TEL : 0554 869 28 53 1.5 aylık Denizli civcivleri satılıktır hepsi orjinal denizlidir 40 adet civciv bulunmaktadır heryere gönderilir adet fiyatı 12TL toplu alım fiyatı 400 TL TEL: 0554 869 28 53 EMRE EROL TOPLU ALIMLARDA KARGO ÜCRETİ BİZE AİTTİR SAYGILAR...
TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM YAPIYORUM HİNTLER 200 TL DENİZLİLER 350 TL dir .... EMRE EROL 0554 869 28 53 GÖNDERDİĞİMİZ CİVCİVLER ARASINDA ÖLÜ YADA HASTA HAYVANLAR OLURSA FOTOĞRAFINI CEKİP MSNDEN GÖSTERİNİZ O CİVCİVLERİN PARASINI GERİ HESABINIZA YATIRALIM SAYGILAR..
Arkadaşlar görüyorumki bazı arkadaskar abartı fiyatlara kaçıyolar 5-6 TL bence yumurta için cok fazla en kısa zamanda uygun fiyatlara yumurta satışlarımızda başlıcaktr tabi bu benim görüşüm herkesin kendi tavugu kendi yumurtası istediğine satar ama bana fazla geldi önümüzdeki ay 1000 den fazla denizli ve hint tavugu civcivleri satışlarımızda başlayacaktır yumurta fiyatlarına civciv vercem elimden geleni yapmaya hazırım arkadaslar herkese ii günler dilerim SAYGILAR.. EMRE EROL
arkadaşım denizli tarımdan alıp satacaksın alıp satıcı sın sanırım oradan cıkan horozlar ve tavuklar yumurtalar bellidir fıyatım neyse o dur pahalı degıl ve uzun bacak uzun seslıdır yumurta fıyatlarını acıklayayım ıstersen oradan alacagın bu sebeble kımseye laf atma herkezın rıskı bellıdır bız ıkı lıraya yumurta alıp satmıyoruz obur ay demıssın zıraat satısa cunkı o zaman baslayacak ben merkezdenım kardes orası ne zaman satısa baslıcak bılırım bu sebeble al sat yapma ve kendı uretımın olanlar ıcın fıyat ver
eburc sen beni tanımıyomusun kardesim _?? tanımıyosun benim al sat yaptıgımı nerden biliyosun benim kimseden aldığım sattığım yok ben nevşehirdeyim gel gidelim çiftliğimize bak ben kendi üretimim olanları satıyorum bütün hayvanlarımızda secmece derleme toplama değil ben geniş kapsamlı iş yapıyorum ben 5-6 tl fazla diyorum yumurta için bu benim görüşüm sana göre azdır yada öle olması gerekiyordur alacak adam gelir senden alır ben kimseye laf atmıyorumki sen niye böle al sat yapma fln yazıosun bilmediğin şeyler hakkında ben onu anlamış değilim ben sana aşşağı sat yada yukarı satta demiyorum o fiyat senn görüşün bu fiyat benim görüşüm bende cok oldugu için indirim yapıyorum al satlada kesinlikle işimiz olmaz SAYGILAR...
sana hayırlı işler bol kazanlar kardeşim allah bol kaznc eglesın
tşkler kardes cümlemize hayırlı satışlar dilerim SaYGILAR..
dılersen ekle konusalım [email protected]
CİVCİVLERİMİZİ SATILMIŞTIR İLAN GEÇERSİZDİR İLGİLENEN BÜTÜN ARKADASLARA TŞKR EDERİM SAYGILAR..