Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Mart fluryası ve saka arıyorum
Arkadaşlar mart sakası ve flurya arıyum.
slm. süper kostümlü mart sakalarım var tel 05558076876
Slm topcu yeriniz nerededir ben ist kadıköydeyim
Arkadaşlar mart ta tutulan saka veya flurya olsun kafes oratmında yaşaması imkansız gibidir.10 gün içinde rahatsızlanıp şişmesi muhtemeldir. Şimdi eş ayı lütfen kuşlar doğada kalıp üresinler.Geçim zamanı kuş temin etmeye bakın. Saygılar.
bu mevsimde doga kuşu tutan doga hainidir.
Arkadaşlar mart saka veya fluryasını 1 taneden beslemekten birsey olmaz. tamam kuşlar eşe gidiyor üreyecekler. kuşları kalt edenleri kınıyoruz. ama 1 tane beslemekle bir sey olmaz.
arkadaşım 1 tane mart sakası ve flroryası var bende 2 side ötümde atasehir yakınındayım arzu edersen ara0534 294 05 27
kuşları temin ettim tşkler
akgerdan ve topçuya katılıyırum. fidere ise katılmıyorum. sen bir kuş diyosun herkes bir kuş diyor zaten. bari üreme zamanında tutmayın şunları yazık size be. mart kuşunamı kaldı geçiminiz.
Yakalabune arkadaş ben kuş tutmam. su an da elimde 1 tane fluryam var baskada kuş yok. bunu elinde yüzlerce kuş olan arkadaşlara söylemek lazım.kuşları kalk edenleri tekrar ediyorum kınıyorumm.bizler ötümcü insanlarız ötümcü olduguz içinde elimizde kuş kalmaz. beyenmediklerimizi serbest bırakırız.Lütfen bizi ( ötümcüleri)bu işin ticaretini yapanlarla kıyaslamayın.