Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Mart fluryası ve saka arıyorum

Arkadaşlar mart sakası ve flurya arıyum.

img

fider2

15 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm. süper kostümlü mart sakalarım var tel 05558076876

img

topcu

15 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm topcu yeriniz nerededir ben ist kadıköydeyim

img

fider2

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar mart ta tutulan saka veya flurya olsun kafes oratmında yaşaması imkansız gibidir.10 gün içinde rahatsızlanıp şişmesi muhtemeldir. Şimdi eş ayı lütfen kuşlar doğada kalıp üresinler.Geçim zamanı kuş temin etmeye bakın. Saygılar.

img

akgerdan_saka

15 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu mevsimde doga kuşu tutan doga hainidir.

img

ventum35

17 yıl 11 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar mart saka veya fluryasını 1 taneden beslemekten birsey olmaz. tamam kuşlar eşe gidiyor üreyecekler. kuşları kalt edenleri kınıyoruz. ama 1 tane beslemekle bir sey olmaz.

img

fider2

ÖZEL MESAJ

arkadaşım 1 tane mart sakası ve flroryası var bende 2 side ötümde atasehir yakınındayım arzu edersen ara0534 294 05 27

img

arthurrking

15 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşları temin ettim tşkler

img

fider2

ÖZEL MESAJ

akgerdan ve topçuya katılıyırum. fidere ise katılmıyorum. sen bir kuş diyosun herkes bir kuş diyor zaten. bari üreme zamanında tutmayın şunları yazık size be. mart kuşunamı kaldı geçiminiz.

img

yakalabune

15 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yakalabune arkadaş ben kuş tutmam. su an da elimde 1 tane fluryam var baskada kuş yok. bunu elinde yüzlerce kuş olan arkadaşlara söylemek lazım.kuşları kalk edenleri tekrar ediyorum kınıyorumm.bizler ötümcü insanlarız ötümcü olduguz içinde elimizde kuş kalmaz. beyenmediklerimizi serbest bırakırız.Lütfen bizi ( ötümcüleri)bu işin ticaretini yapanlarla kıyaslamayın.

img

fider2

ÖZEL MESAJ