Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

artık istemiyorum

Selam arkadaşlar ne zaman vakit bulsam herkesin ilanlarına bakıyorum, ama üzülerek söylemek isterim satılık ilanlarından usandım artık, herkes satmaya yönelmiş, yumurtasından tutunda civcivine kadar bu ne böyle kimse kimseye yardımcı olmuyo, ya insaf bir zibrit horoz aradım kimseden cevap yok ama satmaya gelince maşallah, arkadaşlar bende bundan sonra karar verdim kimseye hiçbir şey vermicem kesip yiyecem ayrıca, bu son yazışım buraya, bi daha açmıyacam bu siteyi, ilk işim yarın hergün yumurtlayan 2 zibrit tavuğumu kesip yiyecem horoz filan aramıyorum diğerlerini üreticem bozulan takımı kaldırcam kolleksiyondan yazık ya arkadaşlık gerçekten ölmüş çok yazık.

img

rifatbayraktar

18 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rıfat Bey Kızmakta haklısınız keşke elimde istediğiniz horoz olsaydı

img

thares

16 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rıfat Bey, iLanınızı iLk qörüorum yoksa yardımcı oLmaya caLısırdım baLta ibik aLtın zibrit horozum war diLerseniz qörüseLim [email protected] sayqıLar

img

erburc

15 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rıfat Bey siteye girmeyeceğiniz icin bir daha yazı yazmak arkadan konusmus gibi olacak ama herkes derken haksızlık yapıyorsun hala hediye eden yada takas yapanlar var burada o kadarda dert etme zibrit de eksik olsun bak bana paramla bulamadım bir genc tavuk aldım bekliyoruz artık ne zaman yumurtlarsa benim ilana ilk cevap yazanlardansın tesekkürler o zaman baska tavukla takas önermeseydin ben sana horozu sen bana tavugu gönderseydim simdi ikimiiznde işi görülmüs olurdu sağol o teklifide yaptın ama ben horozun birini hediye ettikten sonra :) sen yinede kesme tavukları yazık olur o kadar emek veriyorsun kac gram eti olacak istersen yinede görüselim bu konuyu bir anlasma yaparız netiecede ortak dostlarımız var :) saygılar selamlar okan kemal

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadas yazık kesme hayvanları ben sana bir teklif yapayım 1. tavukları satarsan tanesine 50 Tl x 2 = 100 Tl veririm ve ilk cıkan civcivlerden bir horoz 2 tavuk hediye ederim 2.tavukları gönderirsen cıkan tüm civcivleri bölüsürüz tavukların ve civcvilerin bakımı bana ait ( başlarına bir sey gelirse yerine anaç tavuk veririm neticede iyi kötü sezon basladı nasılsa parkdan alacam ) bunun yanınada haftaya gelecek olan Gümüş zibrit anaçların yavrularındanda sana 10 tane veririm sezon sonunda civcivlerinle tavuklarını alırsın teklifim bu adil olduğunu düsünüyorum eğer ilgilenirsen her şekilde fark etmez benim icin tavukları Ömer Beye gönder satarsan parasını gönderirim 2. seceneği kabul edersen dediklerimi istersen Ömer Beye istersen sana direk gönderirim kismet olursa eldende getirebilirim saygılar selamlar 0554 723 12 34

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kızılacak bişey yok arkadaşlar,zaten kaç kişiyiz şurda,baksanıza yazdığımız yazıları kaç kişi okuyor zaten yarısını tekrar tekrar açtığımız için biz bakıyoruz.Kanatlı bölümünden kopmayın,birbirimize ihtiyacımız var.

img

pehlivanoğlu

15 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

değerli dostlarım herkese merhabalar ben bu siteye geçen yıl üye oldum ve çok iyi kişilerle dost oldum bana o kadar çok yardımcı oldular ki anlatamam bu sitede ticaret yapanda var hobi olarak besleyende benim kümesimde köy tavuğuyla yeşilbaş vardı. değerli büyüklerim bana yardımcı oldular ve sağolsunlar bana evcillerinden hediye ettiller. burdan kendilerine tekrar çok teşekkür ediyorum hayırlı evciller

img

sercan10

16 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

rifat cım kızma ya olsaydı bulurduk herhalde neredeyse bütün illere haber saldım senin için ama cevap veren insanların hiç birinin hayvanı yakışmaz sana kırık hayvanlar biraz daha sabır ben yollıycam sana hayvanı bu ayın 20 sinde geklecekti hayvan göndermedi üç kağıtçı gerekirse müsait zamanda ben gidip alıcam adapazarına.

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ