Ücretsiz Köpek Verenler

GOLDEN RETRİEVER DİŞİ
5 YAŞINDA SAF IRK (KIRMA-MELEZ DEĞİLDİR) İSTEYENE FOTO GÖDERECEĞİM. EVLENDİĞİMDEN DOLAYI BAKAMIYORUM. AŞI PARASINA VERECEĞİM.

ankaraya yollama şansınız vrmı

kopeğiniz duruyosa ben gelip alabilirim. 🔒 Üyelere Özel

duruyor.

köpeğim duruyor. çok sakin uysal, barışçıl bir hayvandır. ilgilenemiyorum yazık bu golden lar ilgi bekleyen duygusal hayvanlar. iyi bakacak biri alıp baksın istiyorum. ben sadece masraflarını talep ediyorum alacak kişiden.

damızlık deyinde tam olsun bare çok ayıp çok yazık hayvancağız sizin gibilerin ellerinde birde yaptıgınız iyiliğin ( oda mecburi olan aşı parası) karşılığını istiyorsunuz. Merak etmeyin köpeğinizi EN AZ SİZİN KADAR SEVECEK!!!!!!!!!!!! BOL BOL YAVRULATIP O YAVRULARI DA PETSHOPLARA SATACAK,DAHA SONRA YAVRULUK DÖNEMİ BİTİNCE SOKAGA ATACAK YENİ SAHİPLER BULABİLİRSİNİZ. yazık olmuş hayvana 5 yıl boyunca aklınız nerdeydi

bende edırne ıpsalada ögrencıyım kopek ıcın yardımcı olabılırım 🔒 Üyelere Özel bu adresten bana maıl atabılırsınız

BENDE ALMAK İSTERİM resim gönderiraeniz sevinirim 🔒 Üyelere Özel

ARKADAŞLAR KÖPEĞİM DURUYOR. İSTEYEN GELİP GÖREBİLİR. ÇOK CÜZİ BİR PARAYA VERECEĞİM. SAFKAN GOLDEN. İSTEĞİNİZ ZAMAN GELİN GÖRÜN. EDİRNE KEŞAN DAYIZ.

HAYVAN SATMAK YA SAK TIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Yanıtlamak için giriş yapın