Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
LÜTFEN SAYGILI OLALIM
ARKADASLAR BAKIYORUM BİR KİŞİNİN 5 TANE 6 TANE BAŞLIĞI VAR HERGUN GÜNCEL GÜNCEL YAZIP DURUYOSUNUZ KARDESİM SENDEN ALCAK ADAM ZATEN ALIR NİE BÖLE SAYGISIZCA İŞLER YAPIYOSUNUZ ANLAMIYORUM HOROZPASA HERGÜN BUNU YAPIYOSUN KARDESM 3 TANE DENİZLİ HOROZU DİYE BAŞLIĞIN VAR BU SİTEDE SENDEN BAŞKA İNSAN YOKMUDA BÖYLE İKİDE BİR KENDİNİ ÖN PLANDA GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOSUN ANLAMIŞ DEĞİLİM SİTEYE GİRİYOZ ADAM İLAN VERMİŞ 3 TANE HEMEN ÜSTÜNE CIKMAK İÇİN NOKTA VİRGÜL GÜNCEL FLN YAZIOSUNUZ AYIPTIR KARDESM BİRAZ SAYGILI OLUN
Bence de herkes tek sayfasında toplasın ilanları. Karışıyorlar yoksa. Bakamıyoruz ilanlara doğru dürüst. Kafam karışıyor. Ben tek bir sayfada kendime ayarladım. Fotoğraf ekleyeceksem o sayfaya ekliyorum. Sadece bir sayfada görünüyorlar. Haklısın kingmajor. Görüntü kirliliği oluyor dediğin gibi. Arkadaşlar tek sayfada toplamalı ilanlarını. Silinemiyor zaten. Öylece kalıyor.
necmi bey zaten adam her gün ilan vermemek için aynı ilanı güncellemiş. satıştaki hayvanın satılmadığı için güncel yazmak yerine her gün yeni ilan vermesinden iyidir güncel yazması bence yanlış düşünüyorsunuz.
sevgili ömer abi tabi güncel yazmak güzel ama bi denizli horozu için yada yumurta için 2-3 tane ayrı ayrı başlık açmanın mantıgı ne tek başlık halinde topla hergun güncelle 6 tane msj 6 sıda aynı insanlar bi msj yazıyo 10 dk sonra bakıyosunki 30 msj altta kalmıs eğer herkesin 1 tane hadi 2 tane msjı olsa daha güzel olur 1- satılık denizli horozu 2-safkan denizli arayanlar 3-harika denizliler bunlar ne ben bunu anlmıyom hepside senn değilmi kardesm bu horozların bunlar birbirinden farklı horozmuda ayrı ayrı ilan verion yukardakiler örnek olarak yazdım ama gördüklerimizde böyle gereksiz olarak düşünüyorum ve diğer arkadaslara saygısızlık oluyo bi insanın 10 tane aynı içerikli msjı olupta hergün güncel yazması bana hiç hoş gelmiyorr SAYGILAR..
Arkadaşım bende sana katılıyorum sürekli aynı ilanlar üst üste. Neden aynı ilanı üst üste ayrı başlıklarda verirler anlamış değilim.Acaba fazla alıcı bulamıyorlarmı,soruyorsun elimde kalmadı diyor.Bakıyorsun devamlı ilan veriyor ilginç.
kingmajör kardeşim o konuda hakkın var doğru söylüyorsun ben olayı varklı algıladım ona göre mesaj yazdım .sonuna kadar hakkın var.
daha dün bir arkadasa mesaj kirliliği yapmadıgı icin tesekkür ettim madem böyle bir konu acıldı ilgili arkadaslar lütfen dikkat edin rekabetinde bir uslubu var satıs yapıyorsunuz Allah bereketli kazanc versin ama bunu saygı icinde yapalım ya x sahısın satış ilanı diye bir baslık atın günde bir kere güncelemenize kimse bir sey demez yada bu kirlilikten vazgecin insaları sogutmayın aynı ilanlarla, gercek güncel ilanlar sayenizde takip edilmiyor. bir baslığın varsa güncelle ama bunu saygı icinde yap aynı konularda bir kac baslık atıp tümünü güncellersen önce insanları kendinizden sonra forumdan sogutursunuz gerisi size kalmıs artık insanlar yaptıklarıyla anılır saygılar