Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
ORJİNAL ALBİNO BILDIRCIN YUMURTASI
ARKADAŞLAR ELİMDE ORJİNAL (BİRAZ LEKELİ) ALBİNO BILDIRCIN YUMURTASI MEVCUTTUR YUMURTADANDA BEYAZ CIKMAKTADIR LEKELİ BEYAZ BAZI ARKADAŞLARIN DEĞİMİYLE MELEZ YAVRU CIKMAKTADIR. GÜNLÜK 20 TANE ALIYORUM KARGO İLE TÜRKİYENİN HER YERİNE GÖNDERME YAPABİLİRİM KARGO İLE TANE FİYATI 50 KURUŞ YANİ 0,5 TL DİR KARGO ALICIYA AİTTİR. 506 685 06 00 (not: telefona cevap vermediğimde müsait değilimdir lütfen üst üste aramayın ben size kesin dönerim) msn ve mail için : [email protected]
ayrıca kefesimde satlıktır demonte değildir 6 katlı 5 katında otamatik sulama var 1 katı civciv büyütme amaçlı otamatik sulama koyulmamıştır. ölçüleri en : 100 boy : 50 yükseklik : 28 cm özel hamerton boya ile boyanmıştır 30 litre su kapasiteli depoludur yemlik mevcuttur 30*30 1.2 mm profikden gövdesi yapılmıştır satma amacım ise merak edenler için daha büyük bir katlı sabit kümes yaptıgım için ihtiyacım kalmadı resim koymaya luzum görmedim şekildeki gibi görünüyor. 450 lira istiyorum ortalama kat başı : 15 keklik veya 40 bıldırcın kapasitelidir alrı tekerleklidir tekerleklerin 2 si sarhoş 2 si düz çalışmaltadır frenlidir kafesin ön ve alt teli 12*12 pvc kaplı telden yapılmıştır arkası ve üstü 12 mm delik çaplı petek pvc teldir yanlar ise 30* 30 galvaniz kaplı 3 mm den telden dir yemlikler yan taraftadır kalışar mdf dir aceleye gekdiğinden mdf pratik olur diye yaptım o yüzden ama ihtiyacık kalmadı teklife ama makul şartlarda
ilginiz için teşekkür ederim 1 haftalık siparişimi aldım 19-04-2010 tarihinden sonra tekrar yumurta satışı dewam
ARKADAŞLAR BILDIRCIN SATIŞIM YOKTUR LÜTFEN ARAMAYIN RAHATSIZ OLMAYA BAŞLADIM
MERHABA ALBİNO BILDIRCIN YUMURTASI SATIŞIM DEVAM ETMEKTEDİR
İLAN GÜNCELDİR
ÖNEMLİ NOT: BILDIRCIN SATIŞIM YOKTUR