Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Satış İlanları

tüm hepsievcil ziyaretçilerine iyi günler arkadaşlar bu ticaretin ve rekabetin de bir sınırı olması gerektiğini, herkesin birbirine saygılı davranması gerektiğini düşünüyorum siteye girdiğimizde bir sayfayı baştan aşağıya tek kişinin ayrı başlıklardaki ilanları kaplamış durumda olduğunu, bu durumun siteyi kullanan ve ilan veren diğer evcil dostlarına saygısızlık olduğunu, bu konuda site yetkililerinin ilan sahiplerini uyarması yada bir kısıtlama getirmesi gertiğini düşünüyorum. Bu site böyle devam etmesi durumunda evcil sever insanların buluştuğu bir yer olmaktan çıkacaktır. Saygılar

img

16 yıl 4 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İÇ arakdaşıma katılıyorum gerçekten saygısızlık hat safada

img

huntermehmet73

15 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende katılıyorum en son horozpaşa rumuzlu arkadaş onlarca ilan vermiş böyle olmamalı.bence ilanlarına girip ayrıca uyarmalıyız.

img

mesut_e

17 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aynen katılıyorum bir kişi 20 değişik başlıkla ilan veriyo insan olan adam 1 ilanla anlar anlamıyosada 1000 tane ilanlada anlamaz alnınada yazsan senden hayvan almayacaksa almaz bu ne rezillik saygılı olun lütfen

img

ramo07

15 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

site yöneticisine ricam lütfen bu site işgalcilerine son vermesi gerekir kardeşim herkesin 1 veya2 hakkı olabilir ama bu kadar da insanı bıktırıyo lütfen saygılı olalım

img

aliturkyilmaz

16 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben lütfen saygılı olalım diye bi başlık açıp bu konuya değinmiştim sevgili arkadasımızda yeni bi konu açmış inş bunları yapanlar bir daha saygısızca davranmazlar SAYGILAR..

img

kingmajor

15 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşıma katılıyorum .ayıp ya sitede yer kalmamış başkasının ilanına bi yardım istedik ama görebilene aşk olsun

img

özsoy

15 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar hepinize katılıyorum.Bu ilanları verenler bana pek inandırıcı gelmiyor.Belli başlı bir kaç kişi bunu devamlı yapıyor.Nerdeyse her gün ilan veriyorlar.

img

ekaradeniz

18 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar hergün onlarca ilan veren kardeşlerimizden hayvan almayın cünkü tabelası büyük olan işletmelere değer verilmez derler bilirsiniz

img

ramo07

15 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili arkadaşlar bi yanlışlık oldu daha önce bu işleri yeğen hallediyordu iş başa kalınca böle oldu ilanlar alt altta gelmiş hep evet haklısınız.nasıl silindiğini tarif ederseniz sileyim.arkasında bi art niyet yok herkeze saygılar.

img

horozpasa

15 yıl 1 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ