Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
kuluçka makinası yapımı
slm arkadaşlar istanbul sefaköy küçükçekmece civarında olan arkadaşlar bıldırcın ve tavuk için kuluçka makinası yapmak istiyorum fikir ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim 2 tane satın aldım 4 tahtayla işi hallettiklerini sanıyorlar sanırım arkadaşlar bu işe gönül verenlerden yardım rica ediyorum
üstat mekanik termostat koyarsan lambaları büyük voltlu koyma içersi çabuk ısındığından termostat çabuk algılayamıyor 37.6 da atacağına 38.5 39 da atıyor...
ondalıklı elektronik termostat istersen bende var.hassas bi ayar yapar fiatı:65 tl. ayrıca makineyi yapmaya başladıktan sonra bana alo dersen elimden geldiğince yardımcı olabilirim: 0 539 209 16 22 (toros)
slm www.kulucka.net te el yapımı kuluçka makinesi hakkında bir çok bilgi ve fikir edinebilirsin
alperen ben kendim ofis buzdolabından yaptım % 90 üstü verim alıyorum 200 yumurta alıyor elle çevirmeli günde iki defa çeviriyorum sabah akşam. termostat 40 tl ondalıklı emko motor bozdolabından sökme aldım hurdalıktan 1 tl nem ölçer 12 tl buzdolabı 10 tl lambalar vs kaplo 5 tl sana kopmle 70 tl yi bulmaz bile bu saydıklarımı termostad hariç hepsini hurdalıktan temin edebilirsin istersen sana benim kendi makinamın resimlerini atarım msn ni yazarsan her türlü yardımcı olrum size malzeme bulmanızda