Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Saka melezlerim.1,5 aylık.

Selam.birbuçuk aylık saka melezlerim.Anneleri opal mozaik.sakadan başka ses duymadılar.Erkekler kabarmaya başladı isteyen olursa tane 200 tl..istanbul.0535.445.96.52

img

gripin_1

16 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

melezlerınızın cok guzel oldusundan suphem yok ama 1.5 aylık melez ıcın ıstedıgınız fıat cok abartılı daha erkek dısı garantısı bıle veremıyecegınız bır kusa 200 tl fıat bence agır o fıata 1 yasını doldurmus sırf saka oten melezler var bu ısın acemılerı ıcın fıat duzelmenızı ısteyecegım bu fıata satmanız bıraz zor kolay gelsın

img

akgerdan_yilmaz

15 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar kimse alınıp gücenmesin ama sezon ağzı millet sıkıya geldi satarız politikası yapmayalım lütfen piyasa ortada meraklı insanlarnda merağını kursağında koymayın eş tutmamış etmemiş saka çiftini tutacak diye 500 e satılıyo ben altında 4 yavrusuyla 500e verdim saka x almozaik çiftini ozmn ben yanlış yapmısım 2 milyar istemem lazımmış gripin 200 istiyosa bizimkiler beleşe gitmiş hocam bize yakışmaz tabi sen bilirsin ama bu fiyata 1.5 aylık melez satmak bence sanada yakışmaz gereken lafı herkes üstüne almıştır umarım SAYGILAR...

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sezon ağzı satarız diye abartı fiyat isteyen ve eş olmamış yavru alınmamış kuşları eş tutacak diye satan kişiler diye bahsettiğim insanlar içinde gripin yoktur.. bu ilanın altına yazdık ama yanlış anlaşılmasın bu lafı dediğim kişiler kendilerini iyi biliyolar.

NOT: BEN BU YAZIYI KİMSEYLE ATIŞMAK VEYA TARTIŞMAK İÇİN YAZMIYORUM AMA KENDİMİ YAZMAKTA ZORUNLU HİSSETTİM NİYE DERSENİZ SİTEMİZDEN SEVDİĞİMİZ Bİ ABİMİZ OLAN KARAHAN9 (ÖZHAN) ABİMİZ EŞ YAPACAĞI ERKEK SAKASINI MALESEF KAYBETTİ GELDİ BURAYA İNSAN GİBİ ÜCRETİ KARŞILIGINDA SAKA ALMAK İSTEDİĞİNİ SÖLEDİ SİTENİN ÖNDE GELEN İNSANLARI BİLE BUNU FIRSAT BİLİP ÖZHAN ABİYE UÇUK... OLMADIK FİYATLAR ÇEKTİ BENİM COK AĞIRAMA GİTTİ YAZMA GEREĞİ DUYDUM KİM ÜSTÜNE ALINIYOSA ALINSIN ARKADASLAR BU LAFIM HERKESE AÇIK ..... ÖZHAN ABİYE YARDIMCI OLAN ZAFER ORAL ABİMEDE AYRICA TŞKR EDERİM ...

SAYGILAR...

EMRE EROL

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tamam arkadaşlar.Herkesten özür dilerim.Fiyat yüksek kabul ediyorum.işlerim biraz ters gitti.akgerdan yılmaz bey,emre erol haklısınız.Şatışlarım iptaldir.uzun bir süre.Biz hepimiz dostuz.herkese kolay gelsin.

img

gripin_1

16 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ramazan kardeşim kimseden özür dilemene gerek yok,mal senin istediğin fiyata satarsın,kuşları görmeden pahalı diye yorum yapmamak lazım bence.bir ağız yavru alımında bile bu paraları kuşlar çıkartıyor nede olsa.hayırlı sezonlar işallah güzel yavrular alırsın.