Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
6 adet tokat tavuğu
arkadaşlar çok merak edip aldığım tokat tavuklarını ötüşlerinden komşularımın rahatsız olması sebebiyle istemeyerek satmak zorunda kaldım.üçü dişi üçü erkek.yumurtayada başladılar.6 tanesinin fiyatı 200 liradır.adet fiyatı 35 liranın altında oluyor.tel:05378269678 kartepe/kocaeli
SELAM KARDEŞ RİCA ETSEM MAİL ATARMISIN ALIRIM BÜYÜK İHTİMALLE
resimlerini gönderde alalım tokatları bi zahmet
beytepeli kardeş tabiiki memnuyetle [email protected] ekle ben sana burdan yollarım resimlerini
sana gelelim özsoy sen şimdiden sonra utanmadan bide bana yazıyosun ne yüzsüz insansın sen.sen tutupta bu saatten sonra benim tokatların tanesine 100 lira versen verirsem şerefsizim.benim prensibim var ben adamlarla muhatap oluyom sen adam olsan benim geçen seferki ilanıma bilip bilmeden delik dondan çıkar gibi yorum yapmazdın.önce işin aslını öğren sonra konuş.haaa şimdiden sonra yalova dan birisi tokatları istese yine vermem.neme lazım araya aracı falan koyup almaya kalkarsın.bellimi olur senden herşey beklenir.
bana bak serseri aklınıda tokatlarınıda alırım haberin olmaz
ulan şerefsiz adamsan tel numaranı yaz öle uzaktan atıp tutmayla olmaz bu işler.heee adam değilsin ayrı konu o zaman benim numaram orda arada bi görüşelim senle.SERSERİ
KARDEŞ MAİL ATTIM BEN SENDEN RİCAM GELDİĞİNDE ATARSAN SEVİNİRİM TEŞEKKÜR EDERİM
puşt sen kimsin