Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

satlık jako

kırmızı kuyruk daha henuz bır yasında ama egıtım almamıs kafesı ıle beraber 400 mılyona vercem ılgılenen arkadaslar 0535 939 88 01 nolu telefondan bana ulasabılırler...

img

kutluhann

19 yıl 9 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir yasinda oldugunu kim soyluyo sizmi dogurdunuz. Arkadaslar bilezikli olmyan kuslara su yasinda bu yasinda demeyin lutfen. Jakolarin yasi hakkinda kimse kesin hukum veremez.

img

parrotstr

19 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

nerden bılıyosun belkıde kendı uretımım alıcı ısen ara konusalım yoksa forma gelısı guzel yazılar yazmayalım lutfen...

img

kutluhann

ÖZEL MESAJ

merhaba iyi gunler ben gokhan bende bahcesehirdeyim bana papaganin fotografini yollarmisin [email protected]

img

gkh47

19 yıl 8 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Asil ben sizi uyarmak istedim gelisi guzel yazi yazmak konusunda yok papaganim 1 yasinda, yok 7 aylik nerden biliyorsunuz kardesim kendi uretimin olmadigindan adim gibi eminim cunku turkiye''de jako uretebilen 3 kisi mevcut ve onlarida taniyorum. Lutfen boyle sacma sapan seyler yazip insanlari kandirmayin.Kusunuzun gozleri siyahsa buyrun resmini koyun, resim koymayi beceremiyosaniz bana yollayin ben koyarim.

img

parrotstr

ÖZEL MESAJ

sen cok sey bıldıgını sanıyorsun ama hıc bırsey bılmıyorsun...elimde 28 tane jako var ve bunlardan 9 tanesı erkek 19 tanesı dişi bu arada yavrularda var tabı bunları cıftlestırmeden ne oldugunu bılemezsın cunku jakonun dısı erkek oldugunu baska turlu anlıyamazsın bır gun gelde yanıma sana omrunde goremıycen kadar bırarada jako gosterıyım guzel kardesım....

img

kutluhann

ÖZEL MESAJ

kuşu almak ısteyen gelır gorur hosuna gıderse alır kımse zorla mal satmıyoruz

img

kutluhann

ÖZEL MESAJ

Tamam.Gercekten gormek isterim(satmak istediginiz kusu degil yavrulari) kabul ederseniz adresinizi verin e-mail [email protected] Eger gercekten dogruysa ozur dilemek isterim.

img

parrotstr

ÖZEL MESAJ

SELAM ARKADAŞIM ADRESİNİ VERİRSEN SEVİNİRİM. ÇÜNKÜ GELİP BİZZAT GÖREREK BİR JAKO ALMAK İSTİYORUM. [email protected] BU BENİM MAİL ADRESİM 0532-524-64-03 BUDA TELEFON NUMARAM. HOŞÇAKAL

img

uygur34

19 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ